Dolar 32,3228
Euro 35,0703
Altın 2.306,75
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

SEKMEN’DEN “DEVAM” SİNYALİ

SEKMEN’DEN “DEVAM” SİNYALİ
12 Ekim 2017 14:55

ERZURUM‘un yerel sesi Radyo Ritm’de Gazeteci Orhan Bozkurt’un sorularını cevaplandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Partim uygun görürse, göreve devam eder, uygun görmezse ne gücenir, ne de gönül koyarım” dedi.

Radyo Ritm’de yayınlanan Erzurum Ajans’a konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattığı programda, “yeniden aday olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Partimiz bizi bu görev için yeniden uygun görürse, büyük bir zevkle yaparız. Ama yok eğer bize yeniden görev verilmez ise de, gücenecek değiliz, gönül koyacak değiliz. Sonuçta bu bir hizmet yarışıdır, sancak yarışıdır” diye cevap verdi.

Gazeteci Orhan Bozkurt’un sorularına açık yüreklilikle cevap veren Başkan Sekmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’un sıklıkla yaptığı “metal yorgunluk” vurgusundan hareketle yöneltilen “kendinizi yorgun hissediyor musunuz?” sorusuna şu karşılığı verdi:

“Şimdi benim kendi kendim için değerlendirme yapmam olmaz. Biz ilk günkü aşk ve heyecanla çalışıyoruz, memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun takdirini yapacak olan halkımızdır, Erzurumlu hemşehrilerimizdir.”

ORHAN ŞERİFSOY İSMİNİ HEP DUYUYORUM

Programın ilerleyen dakikalarında Erzurum’da bugüne kadar birçok belediye başkanının görev yaptığını hatırlatan Başkan Sekmen, “Nereye gidersem gideyim, hep bir isim duyuyorum, o da Orhan Şerifsoy. Bu ismi her yerde duyuyorum. Erzurum’a hizmetler yapmış, ben de rahmetli Orhan Şerifsoy ve diğer belediye başkanlarına teşekkür ediyorum, vefat edenleri rahmetle anıyorum. Bu güzel bir şey; bir insanın yaptığı hizmetlerle anılıyor ve yad ediliyor olması. Bizim de zaten bundan başka muradımız yok” şeklinde konuştu.

GÖNÜL KOYMAYIZ

Öte yandan Ak Parti’nin anlaşmalı olduğu anket şirketlerinin olduğu ve bu şirketlerin sürekli halkın arasında dolaşarak vatandaşların görüş ve düşüncelerini tespit ettiğini anlatan Başkan Mehmet Sekmen, “Bu anket firmaları vatandaşa soruyor: belediye başkanını nasıl buluyorsunuz, çalışıyor mu, memnun musunuz diye. Verilen cevaplar üzerinden bir değerlendirme yapıyor ve genel merkeze aktarıyor. Bu anket firmaları sürekli çalışıyor. Eğer dediğim gibi partimiz bizi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden adaylıkla görevlendirirse, halkımızın huzuruna çıkar, destek ister ve görevimize devam ederiz. Ama yok eğer buraya kadar, yeter denilirse de, gücenmeyiz, gönül koymayız. Biz buraya bir hizmet yarışı başlatmak için geldik, memleketimize faydalı olmak için geldik. Bu bir yarıştır, bugün burada olursunuz, yarın bir başka yerde olursunuz, değişmez. Önemli olan insanlığa hizmet etmektir. Bizim için de önemli olan budur” şeklinde konuştu. KAYNAK: NOKTA 25

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.