Dolar 32,5561
Euro 34,8485
Altın 2.427,01
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

SEKMEN’E MORAL İÇİN ERZURUM’A GELDİLER

SEKMEN’E MORAL İÇİN ERZURUM’A GELDİLER
23 Ekim 2017 16:28

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin misafiri olarak kenti gezen Şenkaya heyeti, il genelinde yapılan projeleri yerinde inceledi.

Şenkaya Meclis Üyeleri, muhtarlar, kanaat önderleri ve ilçe sakinlerinin katıldığı gezide vatandaşlar, Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımları gezdi.

Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi, 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı, Olimpiyat Parkı, Üretim Merkezleri, Gökyüzüşehri Parkı, Bilgi Evleri, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Palandöken Kayak Merkezi, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Canlı Hayvan Borsası, Canlı Hayvan Pazarları, ESMEK, Kültür Yolu Projesi ve Erzurumspor Tesisleri’ni gezen Şenkaya heyetine yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, daha sonra Şenkaya heyeti ile bir araya geldi.

Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada, “Erzurum’da hayata geçirdiğimiz projelerle bu kentin makûs talihini yenmeye çalışıyoruz. Ülkemizdeki diğer metropol kentlerle olan yatırım yarışında zirveye çıkmak için elimizden gelenin en iyisi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Şuan bu yılın sonu ve 2018’de bütün ilçelerimizin alt ve üstyapısı tamamlanmış olacak.

Erzurum’da kent merkezinde ne yaptıysak aynı hizmetleri Şenkaya’da da hayata geçirdik. Allah nasip ederse Şenkaya’mızda eksik olan ya da yarım kalan projelerimizi mevsim şartları dâhilinde bu sene ve 2018’de tamamlayacağız” dedi. Erzurum gezisi sırasında gördükleri yatırımları takdir eden Şenkayalılar da gerek ilçelerine gerekse de Erzurum’a yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Sekmen’e teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.