Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

SELAMİ KESKİN’İN ERZURUM’A SON HEDİYESİ GOLF SAHASI!

SELAMİ KESKİN’İN ERZURUM’A SON HEDİYESİ GOLF SAHASI!
13 Temmuz 2019 08:54

ERZURUM Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak geçen dönem görev yapan, görev yaptığı süre içinde gerek icraatları, gerekse insani ilişkileri çokça sorgulanan Selami Kekskin’in, en az 7 ayı karla kaplı Erzurum’a, KDV dahil bir milyon 360 bin liraya “golf sahası” yaptırdığı ortaya çıktı.

Gazeteci Cem Atmaca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bu “büyük” yatırımı gözler önüne serdi. “an itibarı” ile kaleme aldığı, “klasikleşen” paylaşımında, “yatırımı” ayrıntıları ile anlatan Cem atmaca’nın bu paylaşımı, kısa sürede yüzlerce kişiye ulaştı.

ecrzurumdanhaberler.com olarak bu haberi biz de sayfamıza bir öneride bulunarak taşıyalım istedik.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, Erzurum’a kazandırdığı “çok önemli” bir değer olan ve halen İstanbul Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini “itinayla” yürüten Selami Keskin’in adının unutulmaması için, avuç dolusu paralar harcayarak yaptırdığı golf sahasına verilmesini öneriyoruz! erzhaber

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Cem Atmaca, sosyal medyayı sallayan yazısı’nda, bakın neleri yazdı:

Hele Biriniz de Çıkıp Sorun ki Asağıda ki FOROĞRAF NEYİN, NERENİN FOTOĞRAFI?
Ya Kardeşim
Bu Şehir,
Bu ülke,
Bu Vatan,
Bu Topraklar,
Bu Bütçeler,
Bu Ekonomi
Bizim Atalarımızdan Miras ve Gelecek Kuşaklar İçin Bizlere Emanet Doğru mu?
İtirazı Olan Var mı?
Sahi Bu Fotoğraf Nerenin, Bu Yeşil ama Doğal Olmayan Alan Ne İçin Kim Tarafından Yaptırılmış?
Açıklayayım Sizde Sadece Okuyun ve Geçin ya da hiç Okumayın UMURUMDA DEĞİL İNANIN.
Eski Fuar Alanının En Alt Kısmında Yaptırılmış Bir Golf Sahasının Fotoğrafı Bu Biliyormusunuz, Hiç Gidip Gördünüz mü?
Bu Golf Sahasını Yaptıran Büyükşehir Belediyesin de Bir Dönem Genel Sekreter Yardımcılığı yapan Ve Günahı Boynuna Hiçte İyi Anılmayan ( Gidişinin Bu Şehrin Kurtuluşu Olduğu Geniş halk Kitleleri Tarafından Konuşulan) SELAMİ KESKİN Olduğunu Biliyormusunuz?
9 Ayı Kış ile Geçen Erzuruma Golf Sahası Yaptırmak Nasıl Bir Marazi Durumun Ürünüdür?
Ben Bunca Yıldır Yaşadığım Bu Şehirde Hiç Golf Oynayana Rastladım ve Duymadım Ve Görmedim Sizler Gördünüz mü Alllah C.C Aşkına?
SELAMİ KESKİN’e Erzurumdan Soruyorum Beykozdan Duysun Sesimi Bree Adam; Senin Deden mi Golf Oynamıştır, Yoksa Baban mı Golfçüdür?
Bu Şehire Nasıl ve Hangi Ekonomik Şartlar da Geldiğini Herkes Üç Aşağı Beş Yukarı Biliyor, Hangi Şartlar da Gittiğinin de Araştırılması ve İrdelenmesi Gerekiyor Diyede Düşünüyorum.
İşte Ak Parti İktidarının Düştüğü En Büyük Hata Budur.
Milletin Parasını Çar Çur Eden, Şehirde Hıçte İyi Anılmayan Selami KESKİN Erzurumdan Gitti Ve Gitmesinde Çok Büyük Katkılarımın Olduğunu Düşünüyorum Ve Mutluyum.
Şimdi Sırada SELAMİ KESKİN’in Büyükşehirde Bıraktığı Ekibinin Temizlenmesin Var Diye Düşünüyorum Ve Buradan Beykoz Belediye Başkanına, Belediye Çalışanlarına Ve önce Beykozlulara Devamında İstanbul Halkına Uyarı Gönderiyorum.
VE DİYORUM Kİ AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİN SIK SIK ÖNÜNÜZE ARKANIZA BAKIN NOKTA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.