Dolar 32,6910
Euro 34,9201
Altın 2.505,20
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

SİLAHLI SALDIRI DEĞİL, SÖZLÜ TEPKİYMİŞ!

SİLAHLI SALDIRI DEĞİL, SÖZLÜ TEPKİYMİŞ!
23 Kasım 2018 14:02 | Son Güncellenme: 23 Kasım 2018 14:28

ESENYURT’un Erzurumlu Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye öğle saatlerinde yapıldığı iddia edilen silahlı saldırının, aslında sadece “sözlü bir tepki”den ibaret olduğu anlaşılınca, çoğu insan “Oha!” dedi.

Saatlerin 14.00’ü gösterdiği sırada, NTV’de öğle haberlerini veren yılların deneyimli ismi Oğuz Haksever’in, “İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye silahlı saldırı” diye verdiği haberin gerçeği yansıtmadığı kısa sürede anlaşıldı.

Ulusal bir haber ajansından aldığı bilgiyi NTV izleyicileri ile paylaşan Oğuz Haksever’in söylediklerinin aksine, İstanbul’da seyyar satıcılık yapan bir kişinin, Başkan Ali Murat Alatepe’nin makam aracına taş attığı, yakalanan şahsın üzerinde bir kurusıkı tabanca ile bir bıçak bulunduğu belirtildi.

Olay, görgü tanıklarının ifadesine göre Esenyurt’un Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir caminin önünde yaşandı.

Camiden çıkışta bir değerlendirme yapan Başkan Alatepe, “Esenyurt’ta vergi vermeden hiç kimsenin seyyar satıcılık yapmasını istemiyoruz. Çünkü kontrol zor. Satıcıların neyi sattıkları belli değil. Meydan düzenlemesi yapıyoruz. Burada seyyar satıcı olmayacak. Bunlara çok insancıl davrandık, uygulaması ülkemizde olmayan bir şey yaptık. Seyyar satıcıların tamamına ücretsiz yer tahsis ettik. Buyurun gelin, esnaf olun, ilk kiralarınızı biz ödeyelim dedik. Daha ne istiyorlar, anlayamıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.