Dolar 32,3864
Euro 34,9916
Altın 2.323,86
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ŞİMDİ ALIŞVERİŞİN SAĞLIKLISI LAZIM

ŞİMDİ ALIŞVERİŞİN SAĞLIKLISI LAZIM
6 Ağustos 2020 08:25

DOĞU Anadolu’nun en büyük AVM’si olan Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeniden kapılarını açtı. Korona Virüs salgını nedeniyle gerçekleştirilen sağlık denetimlerinden tam not alan merkez, gün içinde sürekli yenilenen dezenfekte işlemleri ve ileri teknoloji ürünü yüzde 100 temiz hava sağlayan havalandırma sistemleri ile hizmet sunuyor. “Biz tüm önlemlerimiz ile hazırız” diyen AVM yönetimi, sağlıklı alışverişi ve güvenle bir arada olmayı özleyenleri Erzurum MNG’ye bekliyor!

MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer konuyla ilgili olarak, “Alışveriş merkezimizi açtık. Bu süreçte çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını koruyabilmek adına sıkı tedbirler alıyoruz. Erzurum MNG’yi baştan aşağı 2 saatte bir yeniden dezenfekte ediyoruz. Bu tarz pandemiler, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere tüm toplumun sağlığını etkileyebileceğinden, kapı girişlerinde ateş ölçümleri, maske kullanımı, sosyal mesafenin korunması, yüzde 100 temiz hava ile sağlıklı havalandırma sistemleri ve ellerin düzenli dezenfekte edilmesi konusunda son derece özenliyiz. Radyo tanıtımlarımız ve sesli anonslarımız ile tüm önlemlerimizi ziyaretçilerimize duyuruyor ve hatırlatıyoruz. Biz alışveriş merkezi olarak müşterilerimizi özledik ve alışverişe gelen konuklarımızın da bizleri özlediğini duymaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu süreci, tedbirleri ciddiye alıp özenle uygulayarak hep birlikte atlatacağız” dedi.

ALIŞVERİŞ KURALLARI YENİDEN YAZILIYOR

Dr. Aydoğan Süer, “Küresel boyutta bakıldığında, bu salgının yaşam tarzımızı etkileyeceğini söyleyebiliriz. Ülkemizde Kovid 19 salgını henüz sona ermedi. Ama pandemi bitse bile bundan böyle benzer salgınlara karşı daha hijyenik, insan sağlığına ve potansiyel virüslere karşı gereken korumaya öncelik veren bir yaklaşım benimsememiz gerekiyor” sözleri ile pandeminin alışveriş dünyasında kalıcı etkiler bırakacağına vurgu yaptı.

AVM’YE DEĞİL, MNG’YE!

Sağlıklı alışverişi ve güvenle bir arada olmayı özleyenler ile Erzurum MNG’de buluşuyoruz!

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, alışveriş ve sosyal hayatın en sağlıklı ve güvenli şekilde sürdürülebilmesi için tüm tedbirleri aldı.

AVM’de,

-Sağlık Bakanlığı’nın denetimlerinden tam not alan ve gün içinde sürekli yenilenen dezenfekte işlemleri,

-Alışveriş merkezi girişinde ateş ölçerek termal kameralar ile ziyaretçilerin içeriye kabulü,

-Taze bir nefes için ileri teknoloji ürünü yüzde 100 temiz hava sağlayan havalandırma sistemleri

-Doğu’nun en büyük alışveriş merkezinde sosyal mesafe kuralına göre işaretlenmiş alanlar

-200 seçkin markada, kendisi ve ziyaretçilerinin sağlığını önemseyen bilinçli bir ekip,

-Tüm ekibimiz, dezenfektan ünitelerimiz, yazılı ve sesli hatırlatmalarımız ile maske kullanımının önemini vurgulayarak şehirde yaşamın nabzını tutmaya devam ediyoruz.

https://www.facebook.com/Erzurumdanhaberler25/videos/623859374913630

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.