Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

TEK KİŞİLİK ORDU, ANTALYA’YI FETHETTİ

TEK KİŞİLİK ORDU, ANTALYA’YI FETHETTİ
19 Mart 2018 19:14 | Son Güncellenme: 21 Mart 2018 20:45

ÜLKEMİZİN sayılı dağlarından birisi olan Kaçkarlar’ı kendisine mesken tutan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da çevrecilerin ve dağcılık sporu ile ilgiölenen kitlelerin gözdesi haline gelen Bülent Erkan, DÖDOSK’un davetlisi olarak gittiği Antalya’da gönülleri fethetti.

Aslen Erzurum’un İspir ilçesi’ne bağlı Yedigöller Köyü’nden olan ve küçük yaşından beri mesken tuttuğu Kaçkarlar’da yaz-kış demeden yaşayan, doğal hayatı koruma adına gayret gösteren, çevre temizliği konusunda tavizsiz davranan, yaban hayatı fotoğraflayan ve çektiği görüntüleri sosyal medyadaki sayfasından yayınlayan Bülent Erkan, adına düzenlenen “Tabiat ve insan” konulu toplantıya katılmak amacıyla Antalya’ya gitti.

O, DAĞLARIN OĞLU

Camiasında “Dağların Oğlu” olarak bilinen Bülent Erkan, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, erzurumdanhaberler.com’a şu açıklamalarda bulundu:

“- Yaklaşık bir haftadan beri Antalya’da bulunuyorum. Üyesi bulunduğum DÖDOSK’un evsahipliğinde, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen OTÇOBDER- GHM SPOR KULÜBÜ-TOÇ BİRSEN-DÖDOSK ‘un ortaklaşa düzenledikleri ‘Tabiat ve İnsan’ konulu toplantıya katıldım, gerçekleşen eğitim çalışmalarına katkı yaptım.

YÖREMİZİ ANLATMA FIRSATI BULDUM

DÖDOSK ‘ un Eskişehir-Bursa illerini kapsayan kültür etkinliğine katılıp, RUMELİ TV’de söyleşi yaptım. DÖDOSK ‘un Termessos-Gürgavak Doğa Yürüyüş Etkinliği’nde, yürüyüş liderliği yaptım. Her fırsatta yöremin doğal güzelliklerini doğa severlere aktardığım dolu dolu geçen bir ziyaretim oldu. Bana bu fırsatı sağlayan DÖDOSK yöneticilerine ve misafirperverlikleri ile gönlümüzü hoş eden TOÇ BİR-SEN, Antalya Şubesi, OTÇOBDER, Genç Hareket ve Gençllk ve Spor Kulübü yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.