Dolar 32,5657
Euro 34,7157
Altın 2.488,97
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

TEKMAN’DA 27 YIL SONRA BULUŞTULAR

TEKMAN’DA 27 YIL SONRA BULUŞTULAR
1 Haziran 2017 15:47

RAMAZAN‘ın ilk ziyaretini eşi Nilgün Azizoğlu ile birlikte Tekman’a yapan Vali Seyfettin Azizoğlu, yapımı devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu, mehmetçik ile iftar etti, vatandaş ile kahve sohbeti yaptı, dert dinledi.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte, ilk görev yeri Tekman’a 27 yıl sonra giden Vali Seyfettin Azizoğlu, yolda önünü kesen çocuklarla şakalaştı, kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

125 GÜNDE BİTİRİN TALİMATI…

İlçe girişinde Kaymakam Kemal Karahan ve eşi Enise Karahan tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Seyfettin Azizoğlu, doğrudan Kaymakamlık’a geçti ve birifing aldı. İlçenin sorunları ve vatandaşın beklentileri konusunda bilgi sahibi olan Vali Azizoğlu, yapımı devam eden ilçe emniyet müdürlüğü inşaatını gezerken, müteahhite, “125 günde inşaatı bitirmenizi istiyorum” talimatı verdi. Vali Azizoğlu, yakında temeli atılacak olan kaymakamlık binasının yapılacağı inceleyerek, yeri beğendiğini söyledi. Vali Azizoğlu, yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla merhabalaştı, hal hatır sordu, çocuklara da hediyeler dağıttı.

MEHMETÇİK İLE İFTAR ETTİ

İlçe merkezinden Kırıkhan Köyü’ne geçen Vali Azizoğlu ve beraberindekiler, mehmetçik ile biraraya geldi, karavanaya kaşık salladı, birlikte iftar etmeninin huzurunu ve mutluluğunu yaşadılar.

İftar sonrası yeniden ilçe merkezine dönen Vali Azizoğlu, vatandaş ile kahvehane önünde çay içti, sohbet etti, dert dinledi. Devletin, vatandaşın huzur ve güvenini sağlama adına üzerine düşeni yaptığını belirten Azizoğlu, ilçe halkından üretime katkı yapmalarını istedi.

Hayvancılık ile ilgili konularda yaşanan sorun ve sıkıntıları en aza indirmek için, talimatlar verdiğine dikkati çeken Vali Azizoğlu, “Bu şehri ve bu bölgeyi el ele, omuz omuza vererek kalkındıracağız. Çok yakın bir gelecekte bu coğrafya, huzur beldesi olacak. Vatandaşımız, herşeyin en iyisine, en güzeline layıktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.