Dolar 32,3669
Euro 34,9579
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

TSK’DAN MEVLİD TEŞEKKÜRÜ

TSK’DAN MEVLİD TEŞEKKÜRÜ
18 Mart 2017 17:56

TSK Mehmetçik Vakfı tarafından; Genel Müdürlük ve Temsilciliklerin bulunduğu illerde mevlit okutuldu. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi Camii’nde, aziz şehitlerimiz için okunan mevlid, yoğun ilgi gördü.

Konuyla ilgili açıklama yapan TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, şunları söyledi:

“Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz için; TSK Mehmetçik Vakfı tarafından 17 Mart 2017 Cuma günü Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa’da mevlit okutuldu. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi Camii’nde, cuma namazı öncesi okutulan mevlide şehit ailelerimiz, gazilerimiz, bağışçılarımız ve Erzurumlu hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Mevlidi okuyan değerli mevlithanlarımıza ve mevlidimize iştirak eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca; TSK Mehmetçik Vakfının Aziz Şehitlerimiz için mevlit okutulacağını haber yaparak çevre illerimiz dâhil duyurulmasını sağlayan değerli basın mensuplarımıza, üniversitenin sitesinden mevlit okunacağı duyurusunu yapan Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve ilgili personeline, toplu mesajla davetimizi duyuran Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanımız Sayın Erdal Güzel beyefendiye sizlerin aracılığı ile teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu vesileyle Aziz Şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş gazilerimiz ile bağışçılarımıza Allahtan rahmet, şehitlerimizin geride kalan ailelerine, hayatta olan gazilerimiz ile bağışçılarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.