Dolar 32,3849
Euro 35,0576
Altın 2.326,64
BİST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

TÜMSİAD’DA CAFER BURUCU İLE DEVAM

TÜMSİAD’DA CAFER BURUCU İLE DEVAM
8 Ocak 2017 13:07 | Son Güncellenme: 8 Ocak 2017 13:08

TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi olağan genel kurul toplantısında üyeler, “Cafer Burucu ile yola devam” kararı aldı.

TÜMSİAD Şube Binasında gerçekleşen ve divan başkanlığını Celalettin Çetinkaya’nın yaptığı kongreye tek aday olarak giren Cafer Burucu, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.
TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, bugüne kadar görev yapan yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları ve üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, elde edilen başarılı hizmetlerde ekip olarak herkesin önemli işler yaptığını, yapılan yeni kongreyle de önemli projeler gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydetti.
Başta Cazibe Merkezleri Projesi olmak üzere şehrin ticari faaliyetleriyle ilgili bütün etkinliklerde aktif rol aldıklarının altını çizen Başkan Burucu, ortak paydalarının Erzurum olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ticari, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda Erzurum’a yapılacak her türlü projeye TÜMSİAD üyeleriyle birlikte destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Cafer Burucu yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşu olarak Erzurum ticaretinin canlanması amacıyla büyük desteklerini gördükleri siyasi, bürokratik ve akademik kuruluşlarının yöneticileri ve diğer STK temsilcileri ile bundan böyle de birlikte çalışma arzusunda olduklarını yineleyerek herkese teşekkür etti.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin dün gerçekleşen olağan kongresi sonrasında yeni yönetim kurulu üyeliklerine şu isimler seçildi: Cafer Burucu, A. Settar Demir, Hakan Ak, C. Mekki Mutioğlu, Erhan Dudu, Fatih Tüzemen, Ömer Düzgün, Murat Kumbasar, Cengiz Tosun, G. Levent Çelebi, Yusuf Korkmaz, Metin Durat, Ozan Kılıboz, Erdal Demirci, Teoman Özdoğan, Muhittin Aydın, Sebahattin Sarı, Ömer Yüksel, Ömer Behiç Temiz. Denetleme Kurulu Üyelerine ise F. Cüneyt Yavuz, Akif Emin Sulak ve Lütfü İbişoğlu getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.