Dolar 32,3835
Euro 35,0225
Altın 2.326,63
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

TUTKU AYNI OLUNCA, AKAN SULAR DURUYOR!

TUTKU AYNI OLUNCA, AKAN SULAR DURUYOR!
22 Nisan 2017 15:10

ADINDAN son zamanlarda söz ettirmeye başlayan Erzurum Fotoğraf Sanatı Derneği (ERFOD) üyeleri, sabah kahvaltısında biraraya geldi, yumurta tokuşturdu, fotoğraf üzerine sohbetler etti, felekten bir gün çalmış olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Tutkuları aynı olan, çeşitli meslek gruplarından insanların biraraya geldiği ERFOD’un amacının mesleki dayanışmanın yanında Erzurum’un tanıtımına katkı yapmak olduğunu belirten Dernek Başkanı Prof. Dr. Yıldıran Yıldırım, fotoğrafseverleri bir ve beraber olmaya çağırdı. Dernek olarak güzel işler yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Yıldırım, şunları söyledi:

“- Dernek üyelerimizin tutkusu, hiç şüphesiz fotoğraf. Perşembe buluşmaları adı altında gerçekleştirdiğimiz toplantılarda biraraya geliyor, fotoğraf üzerine sohbetler yapıyor, sunumlar gerçekleştiriyor, değerlendirmelerde bulunuyoruz. Fotoğrafçılık adına bilgi ve becerimizin artmasına neden olan bu etkinliğimiz sürüyor. Asli işlerimizden fırsat buldukça, foto-safariler düzenliyor, özellikle Erzurum’un tarihi ve doğal zenginliklerini resmediyoruz. İlerleyen zamanda sergiler açmak ve bir de kitap çıkartmak istiyoruz.”

Gürcükapı’daki Dayı’da buluşan fotoğraf tutkunları, yumurta tokuşturdu, dernek faaliyetlerini daha nasıl zenginleştirecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundu, rahatsızlık geçiren ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisi’nde tedavi gören dernek üyelerinden Dr. Çağrı Tanrıverdi’yi ziyaret edip, “geçmiş olsun” dileklerini ilettikten sonra, “yeni bir etkinlikte buluşmak dileği ile” dedi ve ayrıldılar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.