Dolar 32,3212
Euro 35,0652
Altın 2.306,86
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Az Bulutlu
Erzurum
5°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 12°C

ÜÇ ŞEHİTTEN BİRİ ERZURUMLU!

ÜÇ ŞEHİTTEN BİRİ ERZURUMLU!
10 Eylül 2016 04:11 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2016 06:54

02-burakkk

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Rai bölgesinin güneyindeki Tell El Hava Köyü yakınlarında sürdürülen “Fırat Kalkanı Harekâtı”nda, bir tankın isabet alması sonucunda şehit düşen 3 askerimizden birisinin Pasinler’in Korucuk Köyü’nden Uzman Er Burak Karakoç olduğu açıklandı. Haberin duyulmasıyla birlikte Karakoç’un Korucuk Köyü’ndeki evine ateş düştü.

TANK İSABET ALDI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, “Muhalifler ile DEAŞ terör örgütü arasında Tell El Hava bölgesinde saat 12.20’de yaşanan çatışmalarda bir tankın isabet alması sonucu üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır” denildi.

Yaklaşık iki yıl önce Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde uzman olarak görev yapmaya başlayan Burak Karakoç, facebook’daki sayfasında yaptığı paylaşımlarda, “kısmet olursa bayrama geleceğim” mesajları veriyordu.

Korucuk Köyü’ndeki ailesi ve sevenleri, “Burak söz verdiği gibi bayram’a geliyor, ama onun cansız bedeni geliyor” diye feryat ederken, “demokrasiden ve milletimin hürriyetinden yana saf tutmuş bir Türk askeri olarak, bu memleketin huzurunu bozmaya çalışanları lanetliyorum” dediği mesajlarında, Burak Koç, şu paylaşımlarda bulunmuş:

ANLAMLI MESAJLAR

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının hemen sonrasında, “2 senedir içinde bulunduğum şerefli Türk Ordusu’nun bir mensubu olarak yapılmaya çalısılan bu şerefsizce girişimin ne bir parçasıyım, ne de destekçisiyim. Demokrasiden ve milletimin hürriyetinden yana saf tutmuş bir Türk Askeri olarak bu memleketin huzurunu bozmaya çalışanları lanetliyorum. Bilinsin ki; Şerefli Türk Askeri’nin adını kötülemeye çalışan ve halkına silah doğrultan bu kansız grubun karşısında, milletimin namus, şeref, din ve bayragı türk halkıyla beraber güvence alttina alınmıştır…” mesajını yine sosyal paylaşım sitesinden sevenlerine gönderen Burak Karakoç’un son paylaşımları şöyleydi:

(22 Temmuz 2016) – Milletin Desteğini Alan Bir Kişiyi Yedi Düvel Bir Araya Gelse Yıkamaz..
Selam Olsun Allah İçin Birbirini Sevene. #HayırlıCumalar

…..

(29 Temmuz 2016) – Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

…..

(2 Ağustos 2016) – Türk milleti terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacaktır. IŞİD, PKK veya destekçileri Türkiye’yi asla çözemeyeceklerdir. #Vatan #Sağolsun !!.

…..

(5 Ağustos 2016) – Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

…..

(17 Ağustos 2016) – Geceye yenilmeyen her insana, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.

…..

(30 Ağustos 2016) – Otağ kuranlara, Yedi Cihana sancak götürenlere, Bu topraklara Vatan dedirtenlere Selam Olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE #30agustoszaferbayramıkutluolsun! erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.