Dolar 32,5843
Euro 34,9071
Altın 2.435,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

VALİ AZİZOĞLU, BULUTLAR’I ZİYARET ETTİ

VALİ AZİZOĞLU, BULUTLAR’I ZİYARET ETTİ
22 Aralık 2016 17:30

VALİ Seyfettin Azizoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret etti.

Başkan Bulutlar, Vali Azizoğlu’na Palandöken ilçe genelinde yaptığı çalışmaları ve yatırımları anlattı. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Azizoğlu, “ Erzurum’a geldiğim günden bugüne çok yoğun bir dönem yaşadık. O sebeple merkez belediyelerimize ziyarette aksama oldu. İlçelere gittiğimiz zaman belediyeleri ziyaret ediyorum ama şehir merkezindeki belediyelerimizle her zaman beraberiz diye ziyaret yapamadık. O yüzden hem Palandöken belediyemizi ziyaret edelim, hem başkanımızla birlikte ilçe de yapılan çalışmaları değerlendirelim diye bugün belediyemizi iade-i ziyaret ettik. Belediye Başkanımızın öncülüğün de Palandökenimize güzel yatırımlar yapıldığını görüyoruz. Yeni hizmet binası, ilçe emniyet müdürlüğümüz, birincisi faaliyetlerine devam eden kültür merkezi ve spor kompleksin den sonra ikinci kültür merkezimiz ve yeni nikâh sarayını çalışmaları ilçemiz de tüm hızıyla devam ettiğini gördük. Palandöken ilçemiz de caddesi, sokağı yerleşim planı düzenli ve sorunsuz bir şekil de görmek bizleri mutlu ediyor. Erzurum’umuzun en önemli sorunu başta Eğitim de ikili eğitim biran önce bu ikili eğitim den kurtulmamız gerekiyor. Erzurum’a acil 550 derslik lazım. Bir diğer sorunu ise kentsel dönüşüm bunun için de yerelde buna ağırlık vermek gerekiyor” dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu’nun Palandöken Belediyesini ziyaretin den duyduğu memnuniyetini dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Palandökenimiz ilçe olduğu günden bugüne yaptığımız çalışmalar kapsamında girişimlerimizi sonucun da ilçemize iki banka şubesi getirdi. Milli eğitim, halk eğitim müdürlükleri ilçemiz de bulunuyor. Fakat Palandöken İlçemizin Kaymakamlığı ve diğer müdürlükler maalesef  Yakutiye ilçesinde, yani Erzurum şehir merkezinde. Bunun için bir takım girişimler de bulunduk. İlk olarak Palandöken Belediyesi olarak yeni hizmet binası yaptık inşallah bir ay sonra yeni hizmet binamıza geçtiğimiz de mevcut binamızı yerini İlçe Kaymakamlığına vermek için girişimler de bulunduk. Yine ilçemiz de bulunmayan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Belediye olarak yeni bir hizmet binası yapıyoruz ve bitme aşamasında. Birinci Kültür Merkezimiz ve Spor Kompleksimizi faaliyete soktuk şuanda yaklaşık bin 500 kişi eğitim alıyor. Palandöken ilçemiz için yaptığımız yatırımlar ve çalışmaları asla çok görmüyoruz. Bu çalışmalarımız ve yatırımlarımız artarak devam edecek.” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Bulutlar, Vali Azizoğlu’na günün anısına Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde kurulan yeni sanat atölyesinde yapılan Oltu taşı tespih hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.