Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

VALİ AZİZOĞLU, DAP’A MİSAFİR OLDU

VALİ AZİZOĞLU, DAP’A MİSAFİR OLDU
26 Aralık 2016 19:02

VALİ Seyfettin Azizoğlu, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Seyfettin Azizoğlu’nu, Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan’la birlikte makamında ağırlayan DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede, hali hazırda yürütülen ve önümüzdeki süreçte planlanan faaliyetleriyle ilgili Vali Azizoğlu’na bilgi veren Başkan Demir, “Bölgenin kalkınması, İdare olarak en önemli önceliğimizdir” dedi.

Bir süre sohbet ettikten sonra, yakında resmi açılışı yapılacak olan DAP İdaresi hizmet binasının servis, misafirhane, kafeterya ve konferans salonunu Vali Azizoğlu’yla birlikte gezen Başkan Demir, bina hakkında bilgiler verdi.

Yeni hizmet binasını beğendiğini dile getiren Vali Azizoğlu, kısa bir değerlendirmede bulundu. Bölgenin gelişimi ve kalkınması açısından DAP İdaresi’nin önemli bir kurum olduğunu ifade eden Azizoğlu, “DAP İdaresi’nin yeni binası, daha iyi bir çalışma imkanı sağlayarak inşallah güzel hizmetlere vesile olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.