Dolar 32,5379
Euro 34,8172
Altın 2.488,87
BİST 9.589,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

VALİ AZİZOĞLU: ERZURUM’DA GÖREV YAPMAK ONURDUR

VALİ AZİZOĞLU: ERZURUM’DA GÖREV YAPMAK ONURDUR
6 Aralık 2016 16:13

54-plkt

YILIN son kaymakamlar toplantısında bir değerlendirme yapan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Erzurum’da görev yapmak büyük bir onur, büyük bir şereftir, aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektirir” dedi.

Toplantı da, 2016 yılı değerlendirmesi yapılırken, 2017 yılında yapılacak kamu yatırımları da masaya yatırıldı.

Tarihi Kongre Binası’nda yapılan toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, Büyükşehir Belediyesi yetkileri ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Azizoğlu, son kararname ile tayin olan kaymakamlarla kısa ama verimli bir çalışma fırsatı bulduklarını söyledi.

Doğu Anadolu’nun en büyük kenti olan Erzurum’da görev yapmanın büyük bir onur ve şeref olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Erzurum’da görev yapmak büyük bir sorumluluktur. Arkadaşlarımızda sağolsunlar, bu sorumluluk bilincinde gecelerini-gündüzlerine katarak hiç bıkmadan, usanmadan çalışarak görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Tayini çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında da kendilerine ve ailelerine huzur, mutluluk diliyorum.”

Toplantıda; Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi yolunda yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, Karla mücadelede alınacak tedbirler, Eğitim-Öğretim çalışmalarının görüşülmesi, Çevre kirliliğinin önlenmesi ile il genelindeki emniyet ve asayiş konuları görüşüldü, son olarak da 2016 yılında yapılanların değerlendirmesi yapılırken, 2017 yılında yapılacak kamu yatırımları da görüşüldü.

Toplantının ardından Vali Azizoğlu, tayini çıkan kaymakamlara veda yemeği vererek yaptıkları hizmetler anısına da Erzurum logolu çini işlemeli tabak hediye etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.