Dolar 32,5148
Euro 34,8406
Altın 2.487,73
BİST 9.526,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

VALİ AZİZOĞLU İLE BİRLİKTE BİSİKLET SÜRDÜLER

VALİ AZİZOĞLU İLE BİRLİKTE BİSİKLET SÜRDÜLER
6 Eylül 2016 10:14

vali

 

Erzurum’da 3-9 Eylül Halk Sağlığı haftası kapsamında şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıtıldı. Vali Seyfettin Azizoğlu’da bisiklet dağıtılan çocuklarla birlikte sürüş yaptı, heyecanlarına ortak oldu.

 

ERZURUMDANHABERLER / GÜNDEM – Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıttı. Havuzbaşı Kent Meydanında düzenlenen etkinliğe Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammer Yaylalı ve davetliler katıldı.
Halk Sağlığı Haftası nedeniyle şehit ve gazi yakınlarına bisiklet dağıtıldığını söyleyen Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar, “Bugün dağıtılacak olan 207 bisikletle birlikte Erzurum’da bu kapsamda 2 bine yakın ihtiyaç sahibi çocuğumuzu bisikletle buluşturacağız. Tüm il ve ilçelerimizde tüm hafta etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Protokolün bisikletle imtihanı
Bisiklet dağıtımının sona ermesinden sonra Havuzbaşı Kent Meydanında bisiklet turu atan protokol ilginç görüntüler oluşturdu. Meydanda bir turu tamamlayan protokol mensupları vatandaşlardan takdir topladı. Bisiklet turundan sonra açıklama yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “15 yıldır bisiklet binmiyordum. Uzun zaman sonra bisiklete binmek güzel bir duygu. Sağlıklı yaşamak için herkesin bisiklete binmesi gereklidir. Sağlık herkesin en büyük ihtiyacı olan bir şeydir. Erzurum halkı sigarayı biraz fazla içiyor. Ben herkesin sigarayı bırakmasını isterim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.