Dolar 32,3658
Euro 34,9484
Altın 2.325,25
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 14°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
14°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

VALİ AZİZOĞLU, RUSLAR’A 42-0 YENİLEN MİLLİLERİ TESELLİ ETTİ

VALİ AZİZOĞLU, RUSLAR’A 42-0 YENİLEN MİLLİLERİ TESELLİ ETTİ
15 Şubat 2017 16:16

VALİ Seyfettin Azizoğlu, EYOF 2017′ de Rusya’ya 42-0 gibi, farklı bir skorla yenilen Erkekler Buz Hokeyi Türk Milli Takımı oyuncularını teselli etti, cesaret verdi, “Bir gün gelecek siz de çok başarılı sonuçlar alacaksınız” dedi.

Vali Azizoğlu, yaptığı ziyarette; “Sakın moralinizi bozmayın. Sporda yenmek de var yenilmek de. Önemli olan bu tür maçlardan ders çıkarıp gelecekte aynı hatalara düşmemektir” diye konuştu.

Vali Seyfettin Azizoğlu, EYOF 2017’de yapılan müsabakaları zaman zaman ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde denetliyor. Gittiği her tesiste sporcularla bir araya gelmeye de önem gösteren Vali Azizoğlu, geçtiğimiz günlerde Rusya Milli takımı karşısında farklı bir mağlubiyet alan Erkekler Buz Hokeyi Türk Milli takımına moral ziyaretinde bulunmayı da ihmal etmedi. Buz Hokeyi Arena salonunda sporcularla bir araya gelerek, Sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğuna dikkat çeken Vali Azizoğlu şöyle konuştu:

KAZANMAK DA VAR, KAYBETMEK DE!

“Üzülmenizi gerektirecek herhangi bir durum yok. Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da kazanmakta var kaybetmekte. Bizlerin yapacağı en önemli iş, sporcularımızın kaybettiği anda bile yanlarında olarak morallerini üst seviyede tutmaktır. Sizlerden isteğim sosyal medya üzerinden yapılan eleştirileri dikkate alarak moralinizi bozmayın. ”

Sporcuların bu tür maçlardan ders çıkarmaları gerektiğini de ifade eden Vali Azizoğlu,” Asıl mesele 34 ülkenin Türkiye’ye gelerek burada EYOF’un gerçekleştirilmesiydi. Bunu da sizler ile birlikte başardık. Karşılaşmada kötü bir sonuç almış olabiliriz ama bu hiç bir şeyin sonu demek değildir. Biz her şeye rağmen sizlerle gurur duyuyoruz. Hepiniz evinizden, ailenizden uzağa Erzurum’a spor için gelerek dünyanın en iyi takımlarından biri ile oynadınız. Skor istemediğimiz bir sonuç olsa da sizlerin maçta gösterdiği centilmenlik ve rakibinize karşı tam bir ev sahibine yakışır davranışlarınız çoğu sporcuya örnek oldu” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.