Dolar 32,5868
Euro 34,8351
Altın 2.495,48
BİST 9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

VALİ VE BAŞKAN’IN KARDA RAFTİNG HEYECANI

VALİ VE BAŞKAN’IN KARDA RAFTİNG HEYECANI
4 Ocak 2020 10:27 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2020 10:29
ATLAMA Kuleleri’nde akşam saatlerinde düzenlenen “Kışa Merhaba Festivali” renki görüntülere de sahne oldu. Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen festivale katılan Vali Okay Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gençlerin arasına katıldı halay çekti, karda rafting heyecanı yaşadı ve stres attılar.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından atlama kulelerinde gerçekleşen festival, çeşitli gösteri yarışmalarına da sahne oldu. Milli formayı sırtlarına geçirmiş olmanın gururunu yaşayan sporcuların, kulelerden yaptığı atlayış heyecanla izlendi.
düzenlenen etkinlikle meşaleli kayak gösterisi de ilgi çekti.
Festivale katılan Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sporcular ve vatandaşlarla kar yağışı altında halay çekti. Karda rafting heyecanı da tadan protokol mensupları, keyifli bir festival akşamı yaşadılar.
Havai fişek gösterileriyle başlayan festival; meşaleli slalom, kar raftingi, kayakla atlama ve kızak keyfi ile devam etti. Aralarında milli sporcularında yeraldığı ekibin atlama kulelerinden atlayışı, tribünlerdeki izleyicileri heyecanlandırdı.
Meşaleli kayak gösterisinin ardından, Vali Okay Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de aralarında bulunduğu protokol, karda rafting yaptı.
Renkli görüntülere sahne olan festival, havanın soğuk oluşuna rağmen, akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Fotoğraflar Erzurum Valiliği Basın Bürosu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.