Dolar 32,5093
Euro 34,9403
Altın 2.433,27
BİST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

VALİ’DEN “İŞLERİ HIZLANDIRIN” TALİMATI

VALİ’DEN “İŞLERİ HIZLANDIRIN” TALİMATI
7 Eylül 2016 09:11

02 vali hassas

YENİ eğitim-öğretim sezonunun açılmasına günler kala, şehrin değişik noktalarında yapımları devam eden okul inşaatlarını dolaşan ve incelemelerde bulunan Vali Seyfettin Azizoğlu, görevlilere “elinizi çabuk tutun” talimatı verdi.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız olduğu halde, yapımı devam eden okul inşaatlarını dolaşan Vali Seyfettin Azizoğlu’nun ilk durağı, Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi oldu. İnşaat alanında bir süre incelemelerde bulunan Vali Azizoğlu, daha sonra Çat yolu üzerinde ki yapımı devam edilen İmam Hatip Lisesi’ne geçti. İnşaatların gidişatı hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Azizoğlu, “İnşaatları bir an önce tamamlayın, gerekirse gece demeden, gündüz demeden çalışın” talimatı verdi.

Eğitim alanında Erzurum’da önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatan Vali Azizoğlu, yapım çalışmalarına devam edilen Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi’nin toplamda bin 250 öğrenci kapasiteli 3 okul, 2 yurt, 1 spor salonu, 1 adet motor atölyesi ve 1 adet de elektrik atölyesinden oluşan devasa bir eğitim kompleksi olacağını belirtti.

Çat yolu üzerinde de 32 derslikli bir İmam Hatip Lisesi yaptıklarına da işaret eden Vali Azizoğlu, projelerin tamamlanmasıyla birlikte bulundukları bölgede önemli bir eksikliğin gidereceğini ve eğitim kalitesine de önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.