Dolar 32,3656
Euro 35,1270
Altın 2.324,44
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

VATANDAŞTAN PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR MESAJI

VATANDAŞTAN PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR MESAJI
12 Ocak 2019 07:44

 

YOLLARI köstebek yuvasına dönen Abdurrahmangazi Türbesi TOKİ sakinlerinin feryadına, Palandöken Belediyesi kulak verip, acil müdahalede bulunurken, tarihi yapı ve kalıntıları ile dolu Kırmacı Mahallesi’nden geçen çamur yolu Yakutiye Belediyesi seyretmeyi sürdürdü.

Yeni yollar açan, ancak açtıkları yolları asfaltlamayarak vatandaşın işkence çekmesine neden olan belediyelerin vurdumduymaz hallerine vatandaş tepki göstermiş, bu tepkiye de ecrzurumdanhaberler.com, tercüman olmuştu.

Vatandaşın çekip, haber merkezimize ulaştırdığı fotoğrafları, “Bin Bir Gölcük Caddesi” başlığıyla gündeme taşıyan ecrzurumdanhaberler.com’un haberine Palandöken Belediyesi duyarsız kalmadı.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Haberin yayınlanmasından hemen sonra belediye ekiplerinin yola müdahale ettiğini belirten TOKİ sakinleri, hem Palandöken Belediyesi’ne ve hem de ecrzurumdanhaberler.com’a teşekkür ettiler.

Müteakip defalar belediyeye başvurup, yolların düzeltilmesini istediklerini, sonuç alamayınca da çareyi ecrzurumdanhaberler.com’dan yardım istemekte bulduklarını belirten vatandaşlar, caddenin son halini yansıtan fotoğrafları da yine haber merkezimize ulaştırdı, teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Palandöken Belediyesi iş makinelerinin, çukurları çakıl taşı ile doldurduğunu, bir greyder ile de tesviye yaptığını belirten vatandaşlar, “O çalışmadan sonra kar da yağınca, bizim yol sanki beyaz asfalt ile kaplanmış gibi bir görünüme büründü. En azından artık araçlarımızla çukurlara düşmüyoruz. Sorunumuzla ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Öte yandan, aynı haberde dikkati çektiğimiz, Toprak Tabya’yı Üç Kümbetler’e bağlayan çamurlu ve çukurlarla dolu yola müdahale etmesi gereken Yakutiye Belediyesi’nin umursamaz tavrı, sıkıntı yaşayan herkese “pes” dedirtti. Yakutiye Belediyesi’ni hizmete davet eden vatandaşlar, “Yani bu yolun geçtiği arsa üzerinde de illa rant kokan binalar mı olmalıydı ki, belediye el atsın” demekten kendilerini alamadılar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.