Dolar 32,5021
Euro 34,5289
Altın 2.495,53
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C

VERİLEN DESTEĞE SONSUZ TEŞEKKÜRLER…

VERİLEN DESTEĞE SONSUZ TEŞEKKÜRLER…
24 Mayıs 2017 09:11 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2017 09:13

YAYIN hayatına yaklaşık 10 ay önce başlayan erzurumdanhaberler.com ile sitenin yönetmenliğini yapan Öztürk Akkök’e, facebook’dan kutlama mesajı geldi.

Öztürk Akkök’ün paylaşımlarının 117 bin kişi tarafından beğenildiğine dikkati çeken facebook, bu başarıdan duyduğu mutluluğu, gönderdiği mesajla dile getirdi.

Paylaşımlarında Erzurum’un tanıtımının yanısıra, vatandaşın yaşadığı sorun ve sıkıntılara özellikle yer veren Öztürk Akkök, halk desteğinin bir gazete ve gazeteci açısından çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Facebook gibi, bir dünya devi sitedeki paylaşımların şimdiye kadar 117 bin beğeni almasının, mesleki anlamda bir ödül olduğuna da işaret eden Akkök, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

HEDEFİMİZ 5 BİN BEĞENİ

“Bir paylaşım yapıyorsunuz, insanlar beğeniyor ya da beğenmiyor, veya yorum yapıyor ya da yapmıyor. Bunların hiç biri zorlamayla olacak şeyler değil. Yayın hayatına 10 ay önce başlayan erzurumdanhaberler.com, bugün itibarı ile face’de 3 bin beğeniye ulaşmış durumda. Bu rakamı hiç de az bulmuyorum. Sayfamızı beğenenlerin ve takipçilerimizin sayısı her geçen gün, katlanarak artıyor. Yakın gelecekte hedefimiz 5 bin barajını aşmak. Sayfamızda paylaştığımız en sıradan bir haber bile günde en az 3 bin kişi tarafından görülüyor. Paylaştığımız haberlerimizinin her birinin ortalama görünürlüğü 5 bini buluyor. Mesela 11 saat önce paylaştığımız ‘Ödül Avcısı Rıdvan’ haberimiz, şu ana kadar 6 bin 361 kişiye ulaşmış durumda. Bu sayının akşama kadar 15 bini bulacağını ve hatta geçeceğini zannediyorum. Kısaca söylemek gerekirse, gazetecilik yapmaya, mesleğin hakkını vermeye çalışıyoruz. Takipçilerimin, paylaşımlarıma yönelik 117 bin beğenisi ve facebook’un mesajını bir ödül olarak görüyorum. 117 bin beğeni gerçekten çok önemli. Amacımız, gelen haksız değerlendirme ve hatta iftiralara aldırış etmeden, çelme takmak isteyenlerin tuzağına düşmeden yolumuza devam etmek. Takipçilerimizin desteği yanımızda olduğu müddetçe, her türlü meselenin üzerine daha cesaret ve kararlılıkla gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.