Dolar 32,5851
Euro 34,6875
Altın 2.525,30
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

VURGUN’UN ADI BB ERZURUMSPOR MU?

VURGUN’UN ADI BB ERZURUMSPOR MU?
3 Temmuz 2017 11:23

KİMSE YAZILANA, ORTAYA ATILAN İDDİALARA KAYITSIZ KALAMAZ!

Öztürk Akkök

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’da gün geçmiyor ki, yeni ve “mide bulandıran” iddialar ortaya atılmasın, vurgun, talan, soygun, hırsızlık haberleriyle günden işgal edilmesin!

“Ben, bu takımı iki sezon üst üste şampiyon yaptım, önce ikinci lige, ardından da birinci lige çıkarttım” diyerek caka satan, ardından da istifa ederek Erzurum ile, BB Erzurumspor ile yollarını ayıran Ali Demirhan ve yönetimi başta olmak üzere, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Asbaşkanı Zafer Aynalı’yı hedef alan, “zan altında bırakan” yazılar, yorumlar, iddialar son günlerde havada uçuşmaya başladı.

Erzurum Ajans’tan Orhan Bozkurt ile ERK Haber’den Orkun Çizmeli, son birkaç gündür BB Erzurumspor’da yaşanan skandalları gündeme getiriyor, belgeleri ortaya koyuyor, yerinde bir tabirle “yanlışları, skandal işleri ifşa ediyorlar.”

Akla gelen soru şu:

Orhan Bozkurt ile Orkun Çizmeli yanlış mı yapıyor, iftira mı ediyor, birilerini mi karalıyorlar?

Biz, gerek Orhan’ın ve gerekse Orkun’un kimseyi bu anlamda karalayacakları, birilerine iftira edecekleri inancını taşımıyoruz.

İşin içinde Orhan ve Orkun’un dışında başkaları, örneğin Erzurumspor’da bir zamanlar yöneticilik yapmış, yapılanların, oynanan oyunların iç yüzünü iyi-kötü bilen bir Zeki Arıcıoğlu da var.

Orhan Bozkurt, son olarak kaleme aldığı , “Erzurumspor’da neler olmuş neler! Ali Cengiz Oyunları” başlıklı yazısında, iddialarını birtakım belgeler de yayınlayarak, “Bu kadar para ne oldu, nere gitti? Kime bu senetler, neden verildi?” diye soruyor.

Aynı şekilde Orkun Çizmeli de, ERK Haber sitesindeki köşesinde, “Hani her şey kontrolünüz altındaydı Zafer Başkan!” diyerek, BB Erzurumspor Asbaşkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı’yı sorguluyor.

BB Erzurumspor ile ilgili iddiaları sadece camianın da yakından tanıdığı iki deneyimli gazeteci değil…

Aynı zamanda eski-yeni çok sayıda idareci de özellikle sosyal medyadan ortaya atıyor, soruyor, sorguluyor ve “Nere gitti trilyonlar?” sorusuna cevap ararken, menajer-yönetici, menajer-futbolcu ve teknik adam ilişkilerine de gönderme yapıyorlar.

Görünen o ki, BB Erzurumspor’u birileri “yolunacak kaz” sanmış ve yolmuş!

Yazılanlar, çizilenler, ortaya atılan iddialar bunu gösteriyor.

İddialar hem çok vahim, hem de Erzurum’a ve bu şehrin adını taşıyan o kulübe yakışmayacak derecede kötü.

Bu kadar çok iddiadan ve yazılandan, çizilenden sonra, hiç kimse “üç maymunları oynayamaz”, “görmedim, duymadım, bilmiyorum” diyemez.

BB Erzurumspor için akıtılan trilyonlar, bu şehrin insanının parasıdır.

Lafa sıra geldiğinde, mangalda kül bırakmayan, doğruluktan, dürüstlükten, şeref ve haysiyetten dem vuran insanların, bugün sözlerinde durmalarının tam zamanıdır.

“Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” sözü herkesin malumu.

Tüm bu iddiaların gereçeği yansıtıp-yansıtmadığını ortaya koyacak yegane isim, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı zamanda BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’dir.

Şayet iddialar karşılığını bulmaz, konuşması gereken insanlar konuşmaz ise…

Bu “kara leke” BB Erzurumspor’un değil ama, yönetici konumunda olan herkesin yüzüne, gözüne, sırtına yapışır, öyle de kalır.

Bizden söylemesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.