Dolar 32,4985
Euro 34,8273
Altın 2.475,69
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

YAKUTİYE ŞANTİYEYE ÇEVRİLDİ…

YAKUTİYE ŞANTİYEYE ÇEVRİLDİ…
9 Ağustos 2020 21:09 | Son Güncellenme: 9 Ağustos 2020 21:18

YAKUTİYE Belediyesi ekipleri, asfalttan kaldırıma, çevre düzenlemelerinden park yapımı, halı saha ve oyun alanları kurulumuna kadar hemen her alanda çalışma başlattı, ilçeyi resmen şantiyeye çevirdiler.

“Daha güzel ve yaşanılabilir bir Yakutiye” sloganıyla çalışmalarına ivme kazandıran ve gece demeden, gündüz demeden 7/24 esasına göre çalışan ekipler,  dört ay içinde 33 bin 500 ton asfalt dökerek dikkatleri üzerlerine çekmekle kalmadı, önceden belirledikleri “100 bin ton asfalt” hedefine de önemli ölçüde yaklaştılar.

İSTİŞARENİN ÖNEMİ

Belediye ekiplerinin özverili çalışması halk tarafından takdir görürken, Başkan Mahmut Uçar’ın vatandaşla yaptığı istişarelerden yola çıkarak hizmetlere çeşitlilik kazandırması, ayrı bir güzellik olarak göze çarpıyor.

İlçenin hemen her köşesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, bozuk ve yıpranmış kaldırımları yenileyerek yeni görünüm kazandırıyor.

KALDIRIMLAR RENKLENDİ

Bir yandan bordür ve andezit çalışmalarını yürüten belediye ekipleri diğer yandan da paint asfalt denilen kış şartlarına dayanıklı ve estetik görünümlü renkli kaldırım çalışmalarıyla sokaklara modern bir hava getirdi. Kısa süre içerisinde ilçedeki bir çok alanda paint asfalt yapan ekipler alışıla gelmiş kaldırımlardan uzak daha modern bir görünüme sahip olan bu çalışmalarla halkın beğenisini kazanıyor.

VİRANE GÖRÜNTÜSÜNE SON

Yakutiye Belediyesi yaz sezonundan bugüne kadar Uzunyayla, Arıbahçe, Aktoprak, Güzelyayla, Ortadüzü ve Yeşilova köylerindeki metruk yapıları tek tek temizleyerek çirkin görüntüye son verirken,  olası can ve mal kayıplarının önüne geçmeyi başardı.

YAZ DOLU DOLU GEÇİYOR

Halka hizmet noktasında alışılmışın dışına çıkarak belediyecilik hizmetlerine yeni bir bakış açısı kazandıran Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan halka hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Uçar; “Ekiplerimizle beraber, asfalt, kaldırım, çevre düzenleme, çocuk oyun alanları oluşturma, park ve yeşil alan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Biliyoruz ki, halkımız hizmetin en iyisine layık. Gece-gündüz ayrımı yapmadan, daha yaşanabilir bir Yakutiye için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağızz. İnşallah el birliği ile güzel Yakutiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.