Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C

YANGIN ALARMI, PERSONELİ SOKAĞA DÖKTÜ!

YANGIN ALARMI, PERSONELİ SOKAĞA DÖKTÜ!
9 Şubat 2017 11:31

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yaygına karşı bilinçlendirmek amacıyla DAP İdaresi ve TÜİK personeline eğitim verdi.

DAP İdaresi Yönetim Hizmetleri Koordinatörlüğünün talebi doğrultusunda, Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından verilen eğitime, Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdür Vekili Cengiz Çemen, DAP İdaresi ve TÜİK personeli katıldı.

DAP İdaresi konferans salonunda verilen eğitimde, yangın ve yanma konusu işlendi ve yangın çıkmaması için alınması gereken tedbirler hakkında personel teorik olarak bilgilendirildi.

Her iki kurumun personellerine yangın türleri, yangına sebep olan etkenler, yangına müdahale ve yangın tüpünün kullanılması gibi konularda bilgi aktaran itfaiyeciler, teorik eğitim sonrası, uygulamalı eğitime geçtiler. Yangın alarmıyla birlikte binayı hızlı bir şekilde boşaltan ve güvenli alanda toplanan DAP ve TÜİK personeli yangın tüpü kullanma, yangın söndürme, olası bir yangında nasıl davranılması gerektiği konularında uygulamalı eğitim aldı ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat gereği LPG’yle çıkarılan yangın ise personeller tarafından kontrollü bir şekilde söndürüldü.

Yangına karşı bireysel bilincin geliştirilmesi için verilen eğitimde, ayrıca katılımcılara ayrıca bilgilendirici afiş ve broşürler de dağıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.