Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

YAZDIK, YAPTILAR… TAKDİRİ HAKETTİLER!

YAZDIK, YAPTILAR… TAKDİRİ HAKETTİLER!
2 Aralık 2016 21:35 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2016 21:39

18-caf

ÖNCEKİ Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler zamanında yaptırılan ve hizmete açılmadan darmadağın edilen Mevlana Vadisi’ndeki binayı, daha fazla tahrip edilmeden kurtardı, onardı ve cafe olarak hizmete hazır hale getirdiler.

Çat Yolu’nu Yenişehir’e bağlayan cadde üzerinde yaptırılan, parkı, oyun alanları ve spor sahası ile yaklaşık 2,5 trilyon liraya malolduğu söylenen Mevlana Vadisi, işletmeye açılmadan sarhoşların, uyuşturucu müptelalarının mekanı haline gelmiş, camı, çerçevesi, tuvaletleri darmadağın edilmişti.

erzurumdanhaberler.com olarak gündeme getirdiğimiz ve sahip çıkılmasını istediğimiz mekana, sahibi olan Büyükşehir Belediyesi el attı.

Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen ekipler, cafe olarak inşa edilen, çok şık bir mimariye sahip binayı sanki de yeni baştan yaptılar.

Binanın çevresine duvar ören, duvarları yapay çim örtüsü ile kaplayan, içeriyi de döşeyerek hizmet verir hale getiren ekipler, sonuçta devlet, millet malını heba olmaktan kurtardılar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.