Dolar 32,3203
Euro 35,1119
Altın 2.298,90
BİST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

YOK YERE 250 LİRA ÖDEDİM, YAZIK DEĞİL Mİ?

YOK YERE 250 LİRA ÖDEDİM, YAZIK DEĞİL Mİ?
11 Mart 2017 19:33

GEÇTİĞİMİZ gün, erzurumdanhaberler.com’un, “çifter çifter götürüyorlar” başlığıyla gündeme taşıdığı, yanlış yere(!) park edilen araçların çekilerek götürülmesi olayını “haksızlık” olarak nitelendiren bir vatandaş, sosyal medyadan gönderdiği mesajında “O fotoğraftaki Clio benim” dedi ve ekledi: “Araçlarımızı parkettiğimiz yerde ne duba vardı, ne de park yapılmaz tabelası. Araçlarımızı haksız yere çekmişler.”

Haberi, takipçisi olduğu erzurumdanhaberler.com sitesinde gördüğünü belirten A.Ç., gönderdiği mesajında, “Aracımı, Yakutiye Belediyesi’nin hemen yukarısındaki kaldırım kenarına park yapmıştım. Çekildiğini öğrenince şaşkına döndüm. Çünkü orada araçların park edilmesini yasaklayan herhangi bir işaret yoktu” dedi.

Aracının götürüldüğü yedi emin’e 250 lira ödediğini belirten A.Ç., “Bir saat içinde 250 lira kayıp, bizim gibi insanlar için hiç de küçümsenecek bir rakam değil. Erzurum’da park sorunu giderek büyüyor. araç sahipleri olarak ne yapacağımızı şaşırdık. Bu gidişler araçlarımızı bulundukları yerden hiç kıpırdatmayacağız” diye yakındı. erzhaber

YORUMLAR

  1. Ersin dedi ki:

    Yetmez birde 95 TL trafik cezası var. Allah belalarını versin. Geçen bende hasta annemi palandöken devlet hastanesine götürdüm ordada park sorunu var. Otoparkta boş yer yoktu idare girişine biraktım 40 dk içinde arabayı çekmiş götürmüşler. 170 TL çekici 95 Tl ceza ödedim. Yaşlı kadın bacağı beli ağrıyor ben hangi ara sokağa parkedeyim.