Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

ZİFT İŞİNDEN MÜDÜR BEY’İN HABERİ YOKMUŞ

ZİFT İŞİNDEN MÜDÜR BEY’İN HABERİ YOKMUŞ
25 Mayıs 2019 08:49 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2019 08:50

GEZ Mahallesi’nde bulunan Erzurum Gümrük Müdürlüğü’nün bahçe duvarına, “insanlar oturmasın” diye dökülen ziftten, kimsenin haberinin olmadığı öne sürüldü, Müdür Kubilay Aslan’ın, “Bizim haberimiz yok. Zifti biz dökmedik, döktürmedik” dediği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde erzurumdanhaberler.com’a ulaştırılan bir fotoğraf, Erzurum kamuoyunun gündemine oturdu.

Gez Mahallesi’ndeki Erzurum Gümrük Müdürlüğü’ne ait bahçe duvarının zift ve katranlı halini yansıtan fotoğraf, “Zift süreni ziftlemeli! Utanç duvarı” başlığıyla habere dönüştürüldü.

VATANDAŞ OTURMASIN

Aşkale Belediyesi’ne ait otobüslerin yanında, Serçeme Deresi Köyleri ve Ovacık Çukuru Köyleri’ne yolcu taşıyan minibüslerin durağı da olan o noktada, akşam saatlerinde lise öğrencilerinin bekleştiğini, çeşitli nedenlerle yorulan, ayakta durmakta zorlanan insanların, duvarın üzerinde oturarak vasıta beklediği hatırlatılmıştı

Ziftli duvar fotoğrafının yayınlanması, sosyal medyada infial uyandırdı. Binlerce kişinin gördüğü, onlarcasının yorum yaparak kınadığı fotoğrafa ilişkin olarak bir açıklama yapan Erzurum Gümrük Müdürü Kubilay Aslan’ın, “Duvara kim zift dökmüş, neden dökmüş bilmiyorum, ama temizleteceğiz” dediği öğrenildi.

PEKİ KİM DÖKTÜ

Bu açıklamayla birlikte, “Eğer zifti kurum çalışanları dökmemişse, bu işten Müdür Aslan’ın da haberi yoksa, ayıp ve utanç kimin eseri?” sorusu akla geldi.

Zift ve katran dökülerek aynı zamanda çevre kirliliğine de yol açıldığını belirten vatandaşlar, sorumlularının tespit edilerek cezalandırılmasını istediler. erzhaber

YORUMLAR

  1. Sabri TOPDAĞI dedi ki:

    Müdür bey bilmiyor olabilir, kurumun çaycısına soruldu mu?
    O kurum, önündeki direkte dalgalanan rengi değişmiş, kararmış, solmuş bayrağımızı, iki ay önce vatandaşın ikazı ile değiştirmişti.