Dolar 32,3154
Euro 35,1147
Altın 2.292,51
BİST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

15 TEMMUZ AKŞAMINDA HALKI SOKAĞA BEN DÖKTÜM

15 TEMMUZ AKŞAMINDA HALKI SOKAĞA BEN DÖKTÜM
4 Temmuz 2017 09:22

DEMİRHAN: 15 TEMMUZ BENİM ASIL ŞAMPİYONLUĞU YAŞADIĞIM GECEDİR

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’un önceki Başkanı Av. Ali Demirhan, yolunda giden her şeyin, 15 Temmuz akşamından sonra değiştiğini belirtti, “O akşam halkı Erzurum’da sokağa ben döktüm. Buna başta Sağlık Bakanı sayın Recep Akdağ olmak üzere Vali Bey ve Büyükşehir Belediye Başkanımız da tanıktır. O akşam Erzurum sokaklarında vekiller yoktu, biz vardık” dedi ve ekledi: “Zaten ne olduysa o akşamdan sonra oldu!”

VALİ BEY CESARET VERDİ, KIVILCIMI BEN ÇAKTIM

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında yaşananları herkesin iyi-kötü hatırladığını belirten Ali Demirhan, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın ‘sokağa çıkın’ talimatıyla harekete geçtim. Erzurum’da ulaşabileceğim ne kadar insan varsa ulaştım. Erzurumspor’a gönül vermiş bütün insanlar, o gece ricamızı kırmayarak, sesimize kulak vererek sokaklara döküldü. Erzurum’da halkı, Vali Bey’in de verdiği cesaretle, o gece sokağa döken kişi benim. Gece çaktığımız kıvılcım, büyüdü koca bir aleve dönüştü. Biz bu işi yaparken, milletvekillerinin hiç biri, mesela Mustafa Ilıcalı diye biri orta yerde yoktu. O gece yaptıklarımıza herkes, Sağlık Bakanımız sayın Recep Akdağ, Valimiz sayın Seyfettin Azizoğlu, yine Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen yakından tanıktır. Ben asıl şampiyonluğu ve onun gururunu, onun sevincini 15 Temmuz gecesi yaşadım” dedi.

MUSTAFA ILICALI HİÇ DOĞRU SÖYLEMİYOR

BB Erzurumspor’un başarısı için çok çırpındığını da ifade eden Ali Demirhan, “Bakın size isim veriyorum. Mustafa Ilıcalı hiç doğru söylemiyor. İftira ediyor, sanki kendi bir şeyler yapmış gibi orta yerde dolaşıyor. Vodafon Arena’ya o akşam 25 bin Erzurumspor taraftarını ben topladım. Hiç kimse kendine bir pay çıkartmasın. Yönetimim zamanında birliği ve beraberliği sağlama adına çok çırpındım. Çat Belediye Başkanı’nı ziyarete gittim, maçlarımıza davet ettim. Adam CHP’liymiş. Bana ne CHP’liliğinden. Ben yaptığı işe bakarım. Ülkücü camiaya gittim, o koca camiayı stada davet ettim. Doğru bildiğim ne varsa, kulübün de lehineyse yaptım. Çoğu insan gibi ben de Allah’ın o büyük adaletine güveniyorum, ilahi adalet önünde-sonunda tecelli edecektir” diye konuştu.

EN BÜYÜK TEHLİKE ZAFER AYNALI’DIR

Hiç kimseye verilmeyecek bir hesabının olmadığını yineleyen Av. Ali Demirhan, sözlerini şöyle noktaladı:

“- Tek başıma bir adamım ben. Önce de söylediğim gibi, geminin bir kaptanı olur. Kararları ben aldım, ben uyguladım. Para işine hiç karışmadım. Benden sonra bir yönetim oluşturdular, evlere şenlik. BB Erzurumspor’un geleceği açısından en büyük tehlike Zafer Aynalı’dır. Sağda-solda kulübe benim tek kuruş vermediğimi söylüyormuş. Ayıptır, günahtır, yazıktır. Toplam 3 milyon liraya yakın parayı cebimden vermişim. O Antalyaspor’a imzaladığım senetler ki, neden öyle senetler verdiğimi, işin iç yüzünü bilenler, biliyor. Onların parasını da ben ödedim. Güya bağış paralarını ben almışım da, bilmem ne yapmışım da. Ayıptır, ayıp. Ben dilenci miyim, olur mu böyle şey? Şimdi haklılığımı ispat için, başkanlığını yapmaktan şeref duyduğum kulübümü mahkemeye mi vereyim? Duyan ne der bize! Olur mu böyle şey? Ben, Allah’a inanan, O’nun adaletine güvenen ve sığınan birisiyim. Tüm bu yaşadıklarımız, gelip-geçici şeyler. Allah, yanlış yapanın cezasını muklaka verecektir. Buna yürekten inanıyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.