Dolar 32,5069
Euro 34,7940
Altın 2.417,90
BİST 9.679,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

DAĞLARI AŞTI, JANDARMAYA YAKALANMAKTAN KURTULAMADILAR

DAĞLARI AŞTI, JANDARMAYA YAKALANMAKTAN KURTULAMADILAR
22 Mart 2017 10:42 | Son Güncellenme: 22 Mart 2017 10:44

GÖREV ve sorumluluk alanları içinde “kuş uçurtmayan” jandarma, kaçak yoldan getirdikleri sigarayı, ağaç diker gibi, dere kenarında toprağa gömmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı, toplam 3 bin 700 paket sigaraya da el koydu.

Erzurum Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ağrı’dan üç kişinin, köy yollarını kullanarak kaçak sigara getirecekleri bilgisine ulaşılınca, Erzurum KOM Şube Müdürlüğü ve Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Yol kontrolleri sırasında şüpheli iki araç tespit edildi ve “dur” ihtarı yapıldı. Ancak araç sürücüleri, bu ihtara uymadı ve kaçmaya çalıştılar.

İki araçtan biri, diğer aracın kaçışını kolaylaştırmak için, ekiplere engel olmaya çalıştı. Kaçış istikametinde de önlem alan jandarma, bir süre sonra aracı çamura saplanmış, içi boş ve terkedilmiş halde buldu.

Çevredeki ayak izlerini takip eden ekipler, iki şüpheliyi, kaçak sigaraları toprağa gömmeye çalışırken yakaladı. Ağaç dikercesine toprağa gömülmeye çalışılan 3 bin 700 paket kaçak sigaraya el konulurken, yakalanan 3 zanlı da adalete teslim edildi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.