Dolar 32,5998
Euro 34,8050
Altın 2.488,52
BİST 9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

AKDAĞ: ALLAH BU MİLLETE 15 TEMMUZ ACISI YAŞATMASIN

AKDAĞ: ALLAH BU MİLLETE 15 TEMMUZ ACISI YAŞATMASIN
11 Temmuz 2017 12:42 | Son Güncellenme: 11 Temmuz 2017 12:45

SAĞLIK Bakanı Recep  Akdağ, “Cenab-ı Hak, bu millete bir daha 15 Temmuz acısı yaşatmasın” dedi.

Hain darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle düzenlenen anma etkinliklerine katılmak üzere sabah saatlerinde Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı havalimanında Vali Seyfettin Azizoğlu,  AK Parti  Erzurum Milletvekili  Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ilçe belediye başkanları, kaymakamlar ve vatandaşlar karşıladı.

Bakan  Akdağ ve beraberindekiler, askeri helikopterle 15 Temmuz şehitlerinden Oğuzhan Yaşar’ın ailesinin yaşadığı  Şenkaya’ya gitti.

Sağlık Bakanı Akdağ, darbe girişimi sırasında  Ankara‘da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde uçaklardan atılan bombalarla başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 3 Ağustos günü şehit olan 23 yaşındaki Oğuzhan Yaşar’ın mezarı başında Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti.

Daha sonra şehit Oğuzhan Yaşar’ın ailesini ziyaret eden Bakan Akdağ, gözü yaşlı anne Necmiye ve baba Ahmet Yaşar ile görüştü.

Akdağ, burada yapptığı açıklamada, “Hayatlarını bu vatan, bayrak ve ezan için veren kardeşlerimiz çok büyük bir iş yaptılar. Rabbim hepsinden razı olsun. Cenab-ı Hak onların şefaatine bizi nail eylesin ve bu millete bir daha 15 Temmuz acısı yaşatmasın. Şehitlerimizin kanı ve dualarla korunan bir vatanımız var. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.