Dolar 32,4970
Euro 34,8059
Altın 2.492,05
BİST 9.560,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ADAY ADAYLIĞI HEYECAN UYANDIRDI

ADAY ADAYLIĞI HEYECAN UYANDIRDI
4 Mayıs 2018 21:53

ANAVATAN Partisi’nin iktidar yıllarında siyasete “merhaba” diyen, mücadeleci kişiliğiyle de partisinde öne çıkmayı başaran ve MKYK üyeliğine kadar tırmanan Vahit Bingöl, 16 yıl aradan sonra, yeniden siyaset arenasına döndü. İYİ Parti’den aday adayı olan Vahit Bingöl’in siyasete dönüş yaptığının duyulması, Erzurum’da heyecanla karşılandı. Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra, ilk mesajını da erzurumdanhaberler.com aracılığıyla veren Bingöl, “Başvurumu yaptığımın duyulmasıyla birlikte telefonum susmak nedir bilmedi, şarjım sık sık tükendi. Yaptığımız hizmetlerin urutulmamış olması beni hem çok mutlu etti, hem de fazlasıyla gururlandırdı” dedi.

İSMİ HAFIZALARA KAZINDI

Anavatan Partisi’nden kimsenin Erzurum milletvekili seçilemediği koalisyon yıllarında, İl Başkanı olarak bir milletvekili gibi çalışan, özellikle halkla kurduğu diyalog ile de “en çok” aranan il başkanı olarak ismi hafızalara kazınan Vahit Bingöl’ün, yıllar sonra yeniden siyasete döndüğü haberi, kamuoyunda ciddi yankı buldu. Aday adaylığı ile ilgili haberlerin sosyal medyada yer bulmasıyla birlikte telefonunun hiç susmadığını, çok değişik kesimlerden “hayırlı olsun” mesajları aldığını belirten Bingöl, “Tercihimizin İYİ Parti’den yana olması, dostlarımızı ve sevenlerimizi mutlu etmiş. Umarım biz de görev verildiği taktirde, ne görevi tevdi edenleri ve ne de bize güvenenleri mahcup etmeyiz” diye konuştu.

Ülkeyi içinde bulunduğu kaos ortamından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çıkartacağına inandığını, oluşan “Milli İttifak”ın da sorunların aşılması noktasında önemli işler yapacağına inandığını belirten Bingöl, şöyle konuştu:

HİZMET NASIL GELİRMİŞ, GÖSTERECEĞİM

“Şayet kısmet olur seçilirsem, son yılların en çok ihmal edilen illerinden birisi olan Erzurum’a hizmet nasıl gelir, kangrene dönüşen sorunlar nasıl çözülürmüş, herkes görür. Ülke siyasetine farklı bir soluk getiren, mesajları ile özlemini duyduğumuz birlik ve beraberlik ortamını tesise çalışan, bir ana, bir abla samimiyetiyle ayırım yapmaksızın tüm insanımızı kucaklayan sayın Akşener’in gösterdiği samimiyet ve içtenlik, bizi de yerimizden doğrulmaya itti. 24 Haziran’dan itibaren ülkede çok farklı, dostluğa, kardeşliğe dayalı kekik kokulu rüzgarların eseceğini şimdiden görüyor olmam, beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. İyi ki İYİ Parti var ve iyi ki ben de İYİ Parti’den yola çıktım. Çok çalışarak, el ele vererek arzu ettiğimiz noktaya, barışa ve kardeşliğe bu ülkeyi birlikte taşıyacağımıza inanıyorum.” erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.