Dolar 32,5103
Euro 34,7183
Altın 2.494,01
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ, BÖYLE DAVET ETTİ…

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ, BÖYLE DAVET ETTİ…
23 Mart 2017 14:26

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’da yapacağı mitingin hazırlığı sürerken, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, halka ilginç bir çağrı yaptı ve “Mitingimize, ‘hayır’ oyu vermeyi düşünen vatandaşlarımızı da davet ediyorum. Gelsin, neye ‘evet’, ya da neye ‘hayır’ diyeceklerini öğrensinler” dedi.

Bu ayın 31’inde, cuma günü İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan mitingle ilgili tüm hazırlıkların devam ettiğini belirten Mehmet Emin Öz, her seçim ve referandum öncesinde Erzurum’a gelmeyi ihmal etmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bu mitinginde de yine sayısal anlamda bir rekor beklediklerini ifade etti.

Vatandaşların önemli bölümünün de miting öncesinde hazırlıklara başladığını hatırlatan Öz, yaptığı yazılı açıklamada, “Dükkanlarının vitrinlerinde Erdoğan’ın afişleriyle mitingi duyuran esnafımızda ayrı bir heyecanın varlığına şahit oluyoruz. Evlerinin balkonlarından vatandaşların afişlerle mitinge destek verdikleri gözlerden kaçmıyor. Her fırsatta söylediğimiz gibi, 15 Temmuz’un ertesi günü diye adlandırdığımız halk oylamasına 24 günden az bir zaman kaldı.

GELSİN, ÖĞRENSİNLER!

Gezmedik köy mahalle bırakmadık. Her fırsatta yerel yönetimlerimizle birlikte halk oylamasında ‘evet’ oyunun önemini anlattık anlatmaya da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hepimizden daha gayretli olduğunu gecesini gündüzünü kattığını müşahede ediyoruz. Uykusundan bile feragatte bulunan liderimizi 31 Mart’ta meydanda yalnız bırakmayacağız. Halk oylamasında’hayır’ oyu kullanmayı düşünen vatandaşlarımızı da mitinge davet ediyoruz. Neye hayır diyeceklerini mutlaka öğrenmeliler. Aksi halde ülkenin geleceğine olumsuz etki yapacak bir oyun vebalini ölene kadar yaşayabilirler” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.