Dolar 32,5459
Euro 35,0080
Altın 2.427,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

AK PARTİ VE MHP’DE YEREL KOALİSYON ADIMLARI…

AK PARTİ VE MHP’DE YEREL KOALİSYON ADIMLARI…
9 Şubat 2017 20:24 | Son Güncellenme: 9 Şubat 2017 20:29

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, grup toplantısında yaptığı “Eğer Doğu Perinçek ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan arasında bir seçim yapılacaksa, tarafımız sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” değerlendirmesinin ardından MHP İl Başkanlığı’na “teşekkür” ziyaretinde bulundu, “Her iki parti ortak bir komisyon kurup, meseleleri birlikte tartışabiliriz” önerisi getirdi.

KARATAŞ; “TÜRKİYE’Yİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR!”

Ziyaret sırasında MHP İl Başkanı Naim Karataş; Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini söyledi. PKK, FETÖ ve diğer bütün terör ve odaklarının yakın bir zamanda temizleneceğine inandığını belirten Karataş, “Buna itimadımız tam. 15 Temmuz’da görüldüğü üzere bu millet, ferasetini ve cesaretini ispat etmiştir. Söz konusu vatan olunca, gerisinin teferruat olduğunu cümle cihana kanıtlamıştır. Söz konusu vatan olunca, siyaset üstü bir ferasetle gereğini yapmıştır, her zaman da böyle olacaktır” dedi.

ÖZ; “GÖÇÜ MUTLAKA DURDURMALIYIZ!”

Karataş’ın sözlerini teyit eden Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise; “15 Temmuz’da halk kendi üzerinde bir irade olmayacağını göstermiştir. Bizler de üzerimize düşen görevleri laikiyle yapmalıyız. Örneğin, Erzurum için, ortak bir kurul kurabilir ve Erzurum’un sorunlarını konuşabilir ve bu sorunlara ortak çözümler getirebiliriz. Ve bu ortaya koyacağımız çözümleri elimizden geldiği kadar çözmeye çalışabiliriz. İnsanımızı Erzurum’da tutmak için, göçü önlemek için tedbirler almalıyız. Zira, bu memleketten göçen her bir birey, bir duvarın tuğlası gibidir. Buna engel olmalıyız. Ayrıca, Ticareti canlandıracak, ticaret erbabını hareketlendirecek kesin ve hızlı çözümler üretmeliyiz. Bunları da kurulacak olan ortak komisyonda özellikle değerlendirmemiz gerekir” diye konuştu.

Başkan Karataş, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Öz’ün, ortak kurul düşüncesine gönülden destek verdiklerini belirterek; “Sayın Başkan, Ak Parti olarak yaptığınız teklif, bizi ziyadesiyle memnun etmekle beraber, şehrimiz adına da heyecanlandırdı. Erzurum için, Erzurum’un sorunları ve bu sorunların çözümleri için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu fikri bizimle paylaşmanız bizi memnun etti” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.