Dolar 32,5670
Euro 34,7178
Altın 2.411,47
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI SONA ERDİ

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI SONA ERDİ
5 Mayıs 2018 19:58

ERZURUM‘da 2 bin Ak Partili teşkilat mensubunun oy kullandığı temayül yoklamasında milletvekili aday adayları büyük heyecan yaşadı.

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili seçilmek amacıyla yola çıkan ve tercihlerini Ak Parti’den yana kullanan 141 milletvekili aday adayı için, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde oy kullanıldı.

Sabah saatlerinden itibaren başlayan oy kullanma işlemi, akşam saatlerine kadar sürdü.

Temayül yoklamasında, Ak Parti merkez ve ilçe teşkilatı başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları oy kullandı.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, aday sayısının Erzurum için rekor olduğunu vurgulayarak, “Partimize milletvekili aday adayı olarak 14 kişi başvurdu. Arkadaşlarımızın 4’ü Erzurum dışından, 137’si de Erzurum’dan başvuru yaptı. Temayül yoklamasında yaklaşık 2 bin teşkilat mensubu arkadaşımız oy kullandı. Müracaat edenler içerisinde değişik meslek gruplarından insanlar var. Esnaf ve avukat aday adayı sayısı daha fazla. Bunun dışında ev hanımı var, 18 – 25 yaş arası arkadaşlarımız var, 18 yaşında bir arkadaşımız var, toplamda 20 kadın aday adayımız bulunuyor. Toplumun her kesiminden inanılmaz büyük bir teveccüh sözkonusu. Erzurum’da seçimler tarihinde bir rekor ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.