Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

AKDAĞ VE EROĞLU’NDAN 38 TEMEL!

AKDAĞ VE EROĞLU’NDAN 38 TEMEL!
4 Ağustos 2017 15:48

ERZURUM‘da 592 milyon yatırım bedelli 38 tesisin toplu temel atma töreninde “tık”lama yarışı yaşandı. Butonların sıralandığı masanın başında birlikte temel atan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de eşlik etti. Törende konuşan Bakan Eroğlu, terör örgütlerine ve onlara yardım eden ülkelere beddua yağdırınca, vatandaştan “amin” diye karşılık gördü.

RABBİM KAHRETSİN

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı yatırımcı kuruluşlar tarafından Erzurum’da yaptırılacak olan toplam 592 milyon lira bedelli 38 tesisin temel atma törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, önümüzdeki 3 yılın “yatırımlarda hamle yılı” olacağını söyledi. Erzurum’a “pozitif ayrımcılık” yaparak, 12 hayvan içme suyu göleti yaptıracaklarını belirten Eroğlu, 15 Temmuz akşamında yaşananlara vurgu yaparak, “Allah sizlerden razı olsun. Hatta onu ben twitterdan paylaştım, ne muhteşem görüntülerdi öyle. İşte vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlı yiğit, Dadaşlar diyarı  Erzurum’a da bu yakışır. Allah terör örgütlerine destek veren devletleri de kahretsin. Ya Rab’bi, onların hilelerini ve desteklerini onların başlarına geçir. Yarabbi onların, özellikle terör örgütlerine verdikleri silahları kendilerine yönelt ve onları da tarih sahnesinden siliver. Yarabbi senin her şeye gücün yeter” diye beddua etti.

Bakan Eroğlu’nun bedduasına, temel atma törenine katılan vatandaşlar hep bir ağızdan “amin” diye karşılık verdi.

SELAMLAMAYI VALİ YAPTI

Havuzbaşı Kent Meydanında yapılan törende selamlama konuşmasını yapan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Yapılan yatırımların yapılacak yatırımlarla beraber taçlanacağını ifade ediyorum. Bu yatırımlarla Erzurum, göç veren değil göç alan bir şehir olacak. Bugün temellerini attığımız sulama göletleriyle hayvancılığımızın gelişeceğine, tarım ürünlerimizin verimli olacağına inanıyor ve yatırımlarımızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ÜCRETSİZ 3 BİN FİDAN DAĞITILDI

Temel atma töreni sonrası Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 3 bin farklı türde fidan vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldı. Fidanların dağıtımı sırasında izdiham olurken, görevliler sıkça vatandaşları uyardı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.