Dolar 32,5752
Euro 35,0138
Altın 2.432,68
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C

ALİ BABACAN’A BÜYÜK İLGİ…

ALİ BABACAN’A BÜYÜK İLGİ…
17 Ekim 2020 22:00

PARTİSİNİN Erzurum Birinci Olağan Kongresi’nde, “Ülkede adaleti, insan haklarını, demokrasiyi askıya alırsanız ekmeği de askıya koymak durumunda kalırsınız” değerlendirmesiyle bir anda sosyal medyada trend topik (TT) olan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, çıktığı şehir turunda hiç ummadığı bir ilgi karşılaştı. Özellikle Cumhuriyet Caddesi’ni miting alanına çeviren Babacan’ı gördüğü ilgi son derece mutlu etti.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Sabah havalimanında İl Başkanı A. Vahit Bingöl ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Ali Babacan, Arzen Park’ta düzenlenen il olağan kongresinde partilileri ile kucaklaştı. Konuşmasında ekonomik gidişata yönelik uyarı niteliğinde önemli değerlendirmeler yapan ve “Ülkede adaleti, insan haklarını, demokrasiyi askıya alırsanız ekmeği de askıya koymak durumunda kalırsınız” sözüyle büyük alkış alan Babacan, “Biz devletin sosyal yardımlarını ve desteklerini hak temelli hale getireceğiz, hak! Lütuf değil. İnsanların evlerine küçücük koliler gönderip üzerine koca koca amblemler, logolar koymayacağız” diye konuştu.

ÖZELLİKLE GEZMEK İSTEMİŞ

Yoğun programına Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası ve Erzurum Esnaf Sanatkârları Birliği’ni ziyaretleri ile sürdüren Ali Babacan, özellikle gezi programına aldırdığı Kongre ve Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret etti. Daha sonra cadde gezisine çıkan ve halkla iç içe olan Ali Babacan, özellikle Cumhuriyet Caddesi’nde büyük bir ilgiyle karşılaştı.

AYAKÜSTÜ SORULAR, AYAKÜSTÜ CEVAPLAR

Gençlerin, kadınların birlikte fotoğraf çektirmek için yarıştığı Ali Babacan, kendisine ayaküstü yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi. İl Başkanı Vahit Bingöl’ün, “Sanki mitingi yaptık. Erzurum’da, Cumhuriyet Caddesi’nde yer yerinden oynadı. Vatandaşın, özellikle de esnafın yaklaşımı, samimiyeti görülmeye değerdi. DEVA, daha teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren bir parti. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’a, Batman’a gitmiştik. Oradada inanılmaz bir ilgi vardı. Bu gidişle ilk seçimde DEVA tek başına iktidar olur. Gidişat da bunu gösteriyor* değerlendirmesi yaptı.

GÖZLERDEKİ UMUT

Erzurum gezisinde çekilen fotoğraf ve videoları ayında internette, sosyal ağlarda yayınlayarak geniş kitlelere ulaşan Ali Babacan’ın, paylaştığı bir fotoğrafa yaptığı, “Erzurum’un güzel insanlarına bakın. Gözlerindeki umudu görün. DEVA heyecanı işte böyle bir şey” yorumu dikkatlerden kaçmadı.

Babacan, hava karardıktan çok sonra Palandöken’de kalacağı Palan Otel’e geçti, burada partilileri ile yemek yedi, ardından da Erzurum Basını ile bir araya gelerek, yöneltilen soruları cevaplandırdı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.