Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

ALIN SİZE BELEDİYE HİZMETİ!

ALIN SİZE BELEDİYE HİZMETİ!
27 Şubat 2018 17:03 | Son Güncellenme: 27 Şubat 2018 18:06

DÖNEMİN Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından, Yenişehir’deki Forum AVM’nin önünde yaptırılan engelli asansörü, devre dışı kaldı. “Devletin, milletin parası böylesine işe yaramayan hizmetlerle çarçur ediliyor” diyen vatandaşlar, yerel yönetim hizmetlerinin ve yapılan harcamaların büyüteç altına alınarak incelenmesi gerektiğini bildirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in, inatla ve ısrarla yaptırarak, Erzurum esnafına nazire yaptığı Forum AVM önünde bir de yeraltı çarşısı çalışması başlatılmış, Yenişehir’in yoğun araç trafiğine sahne olan üstyolunda ulaşım tek şeritten ve de güçlükle sağlanmıştı.

ASANSÖRLER STOP ETTİ

Çekilen sıkıntılar sonrasında hizmete açılan yeraltı çarşısındaki işyerleri çok da fazla rağbet görmezken, altgeçit hizmeti de veren ve iniş-çıkışların yürüyen merdiven marifetiyle gerçekleştiği mekana, o günlerde iki de engelli asansörü monte edilmişti.

Asansörlerin bugün kullanılamaz durumda olduğunu belirten vatandaşlar, yaşanan sıkıntılara kimsenin müdahale etmemesini de ilginç bulduklarını söyledi, “Asansörler kullanılamayacaktı ise neden yaptırıldı? Yeraltı çarşısının ve yürüyen merdivenlerin maliyeti bir tarafa, bir de yolların kapalı tutulmasından kaynaklanan sıkıntılar vardı ki, parayla ölçülemeyecek kadar rahatsız ediciydi. İnsan, işe yaramayan belediye hizmetlerini gördükçe, devleti adına üzülmekten kendisini alamıyor” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.