Dolar 32,3583
Euro 34,9921
Altın 2.326,20
BİST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ALTINOK: TARİHİN EN BÜYÜK YATIRIMLARINI YAPTIK

ALTINOK: TARİHİN EN BÜYÜK YATIRIMLARINI YAPTIK
4 Mayıs 2023 17:49 | Son Güncellenme: 4 Mayıs 2023 18:20

ÖNCEKİ Dönem İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili ve Adayı Selami Altınok, dünkü seçim gezisi öncesinde Büyükşehir Belediyesi Araç Filosu Tanıtım Toplantısına katıldı.

Toplantıda söz alan Altınok, AK Parti Belediyeciliğinin halka hizmet ve rutinden öte çalışmaları ile göz doldurduğuna dikkat çekti.

MASA BAŞINDA KURULMADIK

Toplantının ardından Kongre Caddesi, 50. Yıl Caddesi ve Köse Ömer semti esnafı ile görüşen Altınok’a gençler ve esnafın yoğun ilgisi görüldü. Programının sonunda Çiftlik Mahallesi’ne giderek mahalle sakinleriyle görüşen Milletvekili Adayı Altınok, AK Parti’nin masa başında belli grupların kurduğu bir siyasi yapı olmadığını bilhassa Milletin beklentilerinin yansımasıyla kurulmuş bir parti olduğuna dikkat çekti.

“AK Parti Bu zamana kadar milletimize hizmet ederek geldi. Milletin çıkarına ne varsa hep orada AK Parti oldu” diyerek partisinin hizmetlerinde ki samimiyeti anlatan Altınok, “Alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan ulaşıma, iletişimden eğitime kadar her işi yaptık. Bizim partimiz Türkiye’nin her tarafında ya birinci ya da ikinci partidir. 21 yıldır bu ülkenin Ağrı’sından Edirne’sine Sinop’tan Hatay’a kadar izleri olan davanın erleriyiz. Türkiye’nin her yöresinden doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle hepsi bizim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.