Dolar 32,5155
Euro 34,7315
Altın 2.488,83
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN ADRESE TESLİM HİZMET

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN ADRESE TESLİM HİZMET
15 Ağustos 2017 10:20 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2017 10:21

ATATÜRK Üniversitesi’nde okumaya hak kazanan öğrenci adaylarının kayıtları başladı. Kayıt işlemlerini doğrudan yapmak amacıyla Erzurum’a gelen öğrencilere, Rektör Ömer Çomaklı’nın talimatıyla özel hizmet veriliyor. Öğrenciler, havalimanından ve otobüs terminalinden otobüslerle üniversiteye ücretsiz olarak taşınıyor.

KAYIT DANIŞMA NOKTALARI OLUŞTURULDU

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer  Çomaklı,  Atatürk Üniversitesine kayıt yaptırmak için gelen öğrenci ve ailelerine yardımcı olmak üzere, Üniversite Kartal Kapı’da,  Erzurum Havalimanı’nda, otobüs terminalinde ve öğrenci işleri daire başkanlığında kayıt danışma noktaları oluşturulduğunu ve öğrencilerin bu noktalardan ücretsiz olarak kampüse taşındığını hatırlattı.

340 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

Atatürk Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen  Rektör  Çomaklı, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“- 60 yıllık tecrübe ve birikime sahip bir üniversiteyiz. Üniversitemiz yeni yılda; lisans, ön lisans, yüksek lisans ve doktora bölümlerinde yaklaşık 340 bin öğrenciye hitap edecek. Kurulduğu günden beri, bilgi üretmeyi, yetenekleri ortaya çıkarmayı, ülkesine kıymetli bireyler kazandırmayı ve düşüncelerini rahatlıkla ifade eden insanlar yetiştirmeyi kendisine ilke edinen üniversitemiz, bu öğretim yılında da öğrenci odaklı eğitimine kaldığı yerden devam edecektir. Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda öğrencilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.