Dolar 32,5046
Euro 34,6380
Altın 2.492,50
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Açık
Erzurum
22°C
Açık
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİ YASA BOĞAN KAZA

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİ YASA BOĞAN KAZA
7 Haziran 2019 13:13 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2019 01:38

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında; Yasemin Kaynar İbiş yönetimindeki otomobile, aynı yöne gitmekte olan M. V. idaresindeki TIR’ın çarpması sonucu araç alev aldı. Kazada, aralarında 3 Atatürk Üniversiteli kız öğrencinin de bulunduğu 5 kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Üniversitesi’nde farklı fakültelerde okuyan ve aynı yurdu paylaşan üç arkadaş, Tekirdağ’da bir düğüne katılmak üzere, iki yakınları ile birlikte İstanbul’dan otomobille yola çıktı. Araç, Çorlu yakınlarında, arkadan TIR’ın çarpmasıyla birlikte bir anda alev topuna döndü ve 5’i de kadın olan yolcular feci şekilde yanarak can verdi.

Kaza sonrası aracın plakasından yola çıkan ekipler, otomobilin Yasemin Kaynar İbiş (47) adına kayıtlı olduğunu tespit etti. Yapılan incelemelerde ölen diğer kişilerin Melike Sülün (25), Şeyma Yavuz (26) ve Büşra İbiş (25) oldukları tespit edilirken, ölen son kişinin kimliği ise hastanede yapılan incelemelerin ardından belli oldu ve cenazenin Nesrin Narin’e (27) ait olduğu belirlendi.

Büşra İbiş ile Şeyma Yavuz’un Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünde, Nesrin Narin’in ise İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde eğitim gördükleri bilgisine ulaşıldı.

ÜNİVERSİTEDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Atatürk Üniversitesi yönetimi, kaza nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemizde öğrenim gören Büşra İbiş, Şeyma Yavuz ve Nesrin Narin‘in Tekirdağ’da geçirdikleri elim kaza sonucunda vefat haberleri üniversitemizi derinden üzmüştür.

Kıymetli öğrencilerimize Allah‘tan rahmet; sevdiklerine, yakınlarına ve tüm Atatürk Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz.

Makamları âli, mekânları cennet olsun…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.