Dolar 32,5995
Euro 34,7919
Altın 2.496,49
BİST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR
8 Nisan 2021 10:28

KÜLTÜRÜMÜZE yerleşmiş, her biri yaşanılarak kazanılmış deneyimler sonucu dillendirilmiş çok sayıda deyim ve atasözümüzün varlığından hemen herkes haberdar. Herhangi bir konunun görüşüldüğü, tartışıldığı, konuşulduğu sırada akla gelen o güzel ve anlamlı sözler hemen dile getirilir0 tıpkı “Ateş düştüğü yeri yakar” ya da “El, elin ölüsüne gülerek ağlarmış” sözlerinde olduğu gibi!

Yayın politikasını Erzurum’u ve Erzurum insanını ilgilendiren konuları gündeme getirmekle yükümlü kılan erzurumdanhaberler’e, hemen her gün çeşitli yollardan, kimi zaman Facebook’tan, kimi zaman mail yoluyla, ya da WhatsApp üzerinden haberler geliyor, fotoğraflar ulaştırılıyor ve vatandaş sıkıntısını çektiği bir konunun dillendirilmesine aracılık etmemizi talep ediyor; tıpkı kanser hastası çocuğuna ilaç almakta zorlanan Abdullah A. adındaki takipçimiz gibi.

Son birkaç gündür, özellikle sosyal medyada paylaştığımız haberlerimizin altına konuyla hiç ilgisi olmayan, ama kendisini ve çocuğunu çok yakından ilgilendiren bir konuyla ilgili olarak yazdığı mesajı yazan Abdullah A. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşanan bir sıkıntıya dikkat çekmemizi istemiş.

“Abi birde şu Atatürk üniversitesi araştırma Hastanesi’ne el atsan çok iyi olur çocuk hematoloji deki prof gittiği için kanser tedavisi gören çocuklar iki haftadır ilaç alamıyor bu çocukların hastalıkları tekrardan nuksetse bunun ne olacak hasta yakınlarına Trabzon a Kayseri ye götürün diye yönlendirme yapıyorlar ama insanların oralara gitmeye imkanı varmı bakalım sağlıkta reform pamuk ipliğine bağlı bakalım ne olacak bu işin sonu sayın rektörümüz Ömer Çomaklı beye duyurulur” şeklinde kaleme alınan ve paylaşılan o mesajı biz de ilgililerine duyuralım istedik. Hani belki bir ilgileneni çıkar diye… erzhaber

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.