Dolar 32,5567
Euro 34,9001
Altın 2.432,83
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

AYDEMİR’DEN ULAŞTIRMACILARA ÖVGÜ!

AYDEMİR’DEN ULAŞTIRMACILARA ÖVGÜ!
6 Şubat 2017 10:02

EYOF etkinliği çalışmalarını yerinde görmek için ilgili birimleri ziyaret eden Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Ulaştırma firmalarımızın sergilediği birlik ve beraberliğin takdire şayan olduğunu” söyledi.
EYOF’ta 4 firmanın ortak konsorsiyumu ile ulaşıma dönük ihalenin alınmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Aydemir, “4 firma birlikteliği ile bu ihale alındı ama, gerçekte 8 firma söz konusu araçları temin ediyor. Bu ulaşım sektöründeki ticari yaklaşımın ne derece birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiklerini göstermesi bakımından çok değerlidir, önemlidir” dedi.
İL EKONOMİSİNE KATKI SUNACAK
Elde edilecek parasal değerin paylaşımı bakımından bütün bir İl’e ortak yayılacağına da vurgu yapan Aydemir, “İhaleyi alan kardeşlerimiz, ben değil biz gerçeğinden hareket edip, araç kiralama işini çok sayıda İlçe Merkezine dahi yaymış durumdalar. Bu ilçelerimizin ekonomisine katkı sunacak bir yaklaşımdır. Yine, binek araçları, oto kiralama firmalarından, büyük araçları da otobüs firmalarından temin etmeleri çok yerinde ve İl ekonomisine topyekun değer sunacak bir tarzdır” dedi.
ORTAKLIK KÜLTÜRÜ GENLERİMİZDE VAR!
Sporcular başta olmak üzere, gelen yerli yabancı heyet üyelerine hizmet verecek merkezin, sorumluluğunu hakkıyla yerine getireceğine inandığını ifade eden Aydemir daha sonra şunları söyledi:

“Erzurum’da öteden beri şikayet konusu olan birlikte ticari aktivite yapamama anlayışının, yani ortaklık kültürü noksanlığının bu örnekten hareketle suni olduğu ortaya çıkmıştır. Sahici olanı, Erzurum’un ahilik yüksek kültürüyle ticaret geleneğine sahip olduğu gerçeğidir. Son örnek buna esaslı bir işarettir. Umuyor ve bekliyoruz ki, benzeri yaklaşımlar iktisadi, sosyal, kültürel her sahada kabul görüp, hayata geçirilsin. 254 araçla 12 gün boyunca hizmet verecek kardeşlerimize, koordinasyon merkezi yöneticilerine ve çalışanlarına başarı diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.