Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM ERZİNCAN’DA

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM ERZİNCAN’DA
3 Kasım 2017 11:06

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Havalimanı’nda vatandaşlara seslenerek, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:

Bugün Erzincan’a yine müjdelerle, yine yeni yatırımlarla beraber geldik. Yalnız gelmedik. Yiğit hemşehrilermiz, Erzincanlılar burada. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.

15 yıldır ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik.

“BU BAYRAK İNMEZ BU EZAN DİNMEZ BU MİLLET YENİLMEZ”

FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP-C, PYD, YPG, adları ne olursa olsun, hepsinin hesabını göreceğiz. Türkiye’yi teröre teslim etmeyeceğiz. Bu bayrak inmez, bu ezan dinmez, bu millet yenilmez.

“TÜRKİYE KENDİ OTOMOBİLİNİ DE YAPACAK”

Milletimizin hızlı tren hayalini gerçekleştirdik. Hızlı Tren Sivas’a kadar geldi. Yapımı devam ediyor. Erzincan’a kadar gelecek. Artık Türkiye kendi otomobilini de yapacak. Yıllardır kriz tellallığı yapanlar, artık hiçbir mazeret bulamayacak. Yerli otomobil Türk işçisinin, mühendislerinin alın teriyle yapılacak. Yerli otomobilimiz inşallah yakında bu güzel yolları taçlandıracak. Hayırlı uğurlu olsun.

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan'da

“ŞEHİR HASTANESİ DE YAPIYORUZ”

Mevcut hastanenin yanına 250 yataklı yeni bir blok yapılıyor. Yetmez, mevcut aşağıda merkezdeki hastanenin yerine de 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. Böylece Erzincan sağlığın da merkezi haline geliyor.

“ERZİNCAN’I KALKINDIRACAĞIZ”

Bakü- Tiflis, Kars ‘tan Erzincan’a geliyor. Artık YÖK’ün birleştiği yer olacak. Erzincan daha fazlasına layık. Erzincan’ımızı kalkındıracağız. Türkiye kalkındıkta Erzincan kalkınacak.

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan'da

3 İLÇE DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Önümüzdeki sene de Kemah, İliç, Kemaliye’yi doğalgazla buluşturacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.