Dolar 32,4208
Euro 34,6292
Altın 2.494,86
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

BAŞKAN SEKMEN’İN ZOR ANLARI NAKLEN YAYINDA!

BAŞKAN SEKMEN’İN ZOR ANLARI NAKLEN YAYINDA!
17 Mart 2018 04:15

DÜN (16 Mart Cuma) Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, hazırlıkları günler öncesinden yapılan Erzurum Ak Parti 6’ncı Olağan İl Kongresi’nda yaşanan çok ilginç bir olay, ekranlara yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından, başta Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ olmak üzere, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Milletvekilleri Zehra Taşkesenli, Orhan Deligöz, İbrahim Aydemir ve Mustafa Ilıcalı, hatıra fotoğrafı için sahnede yan yana dizildiler.

Sahne düzeninin sağlanıp-sağlanmadığını kontrol için sağına-soluna bakınan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıralanan partililer arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in bulunduğunu görünce, elinin tersiyle kendisini kenera çekilmesi konusunda uyardı.

İlk başta ne olduğunu anlayamayan Başkan Sekmen ile sağ tarafında sıralanan eski Erzurum Milletvekilleri, sahne düzeninden sorumlu görevlilerin de ikazıyla kenara çekildiler.

Mehmet Sekmen ile eski milletvekillerini şok eden görüntüler, Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla finanse edilen Kardelen Televizyonu tarafından tüm ülkeye naklen yayınlandı.

Başkan Sekmen’i, daha önceki yayınlarıyla da sıkıntıya sokan Kardelen TV’nin göüntülerini izleyen çok sayıda insan, “Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan belki Başkan Sekmen’i dışlamış olabilir. O kalabalıkta salondakilerin çok da bir şey anlaması mümkün değildi. Kendi finanse ettiği televizyonun naklen yayını, belli ki her şeyin tuzu, biberi olmuş. Her ne olursa olsun sayın Sekmen hali hazırda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı’dır. Onu böylesi yayınlarla hiç olmazsa kendi televizyonu afişe etmemeliydi. O görüntüler naklen yayınlanmasa, kimsenin böyle bir olaydan haberi bile olmayacaktı” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.