Dolar 32,4917
Euro 34,7613
Altın 2.481,38
BİST 9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BAŞKAN YOKSA SEÇİM Mİ VAR?

BAŞKAN YOKSA SEÇİM Mİ VAR?
3 Kasım 2020 14:34

YILLAR sonra siyasete dönen, DEVA Partisi Erzurum Kurucu İl Bşkanlığı görevini üstlendikten hemen sonra kolları sıvayan, önce kuruluşla, örgütlenme ile ilgili formaliteleri tamamlayan, parti binası oluşturan, o ara Genel Başkan’ı Ali Babacan’ı konuk eden, ağırlayan il kongresini yaparak en sıkıntılı süreci geride bırakmanın rahatlığına erişen, düze çıkan Vahit Bingöl, sahaya hızla iniş yaptı, gören, dikkat kesilen herkese, “yoksa yarın bir gün seçim mi var” dedirtti.

İLÇE İLÇE DOLAŞIYOR

DEVA kadroları içinde en tecrübeli isimlerden birisi olarak gözüken, siyasetteki bilgi ve deneyimlerini yaptığı icraatleri ile gösteren, ülke genelinde “ilk ilçe kongresi”yaparak becerisini kanıtlayan Başkan Vahit Bingöl, şimdi de DEVA’yı anlatmak için yollara döküldü, ilçe ilçe dolaşmaya başladı.

“Kar yolları kesmeden tüm ilçelere gitmek, hem teşkilatlarımızla tanışma ve hem de vatandaşımızla kucaklaşmak, bu arada partimizi, yapacaklarımızı ve Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ı anlatmak istiyorum” diyen Vahit Bingöl, bir dokunup bin ah işittiği Tekman’da girilmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmadı.

UYUYAN DEVİ UYANDIRACAĞIZ

Yöre insanının geçim kaynağının hayvancılık olduğunu, sadece Tekman’da değil, gezip dolaştığı ve bin ah işittiği tüm ilçelerde vatandaşın  üretmek için elinden gelen gayreti gösterdiğine tanık olduğunu belirten DEVA İl Başkanı Bingöl, “Sadece hayvancılık yapan yetiştirici, köylü, çiftçi değil, ticaretle uğraşan çoğu insanın gelecekten beklentisi kalmamış. İnsanlar yarınlara hiç  de umutla ve heyecanla bakmıyor, bakamıyor. Ülkemizin en geri kalmış yerlerinde yaşayan insanımızın umutları bu derece güçlü şekilde kırılmamalı, yok edilmemeliydi. Düne kadar anlatılanların, yapılan yığınla vaadin sözde kaldığını, icraate dönüşmediğini gören insanlar, sığınacakları bir liman ve tabi ki, derslerine deva arıyor, bizi karşılarında görünce, ‘Hayırdır başkan, yoksa yarınlarda seçim mi var’ diye sormaktan kendilerini alamıyorlar. Çünkü o insanlar sadece seçimden seçime hatırlanmış, sonra unutulanlar kervanına dahil edilmişler. Seçimler bir gün gelecek ,elbet yapılacak, Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz, çalışacak, uyuyan devi uyandırmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.