Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

ERZURUM POST “MERHABA” DEDİ

ERZURUM POST “MERHABA” DEDİ
12 Mart 2021 17:58 | Son Güncellenme: 14 Mart 2021 07:11

ERZURUM Post ismiyle Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 103.Yıldönümünde okuyucularıyla buluşan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt, ”Türkiye’nin doğusundaki Erzurum’a, Dünyanın batısındaki gazetelerin standartlarında haftalık bir gazetenin yayınlanabileceğini kanıtlamak için yola çıktık” dedi.

Haber ve yazı kadrosunda uzun yıllar çeşitli ajans ve gazetelerde muhabir ve yönetici olarak görev yapmış isimlerin de bulunduğu Erzurum Post haftada bir gün basılı olarak çıkacak. Gazete aynı zamanda 7 Gün 24 Saat ise tüm dijital ortamlarda, güncel haber ve yorumlarıyla takipçilerine ulaşacak.

‘Yeni nesil haber, eski nesil gazete’ sloganıyla bugün okurlarıyla buluşan gazetenin çıkış amacını Genel Yayın Yönetmen Orhan Bozkurt, kaleme aldı ‘Neden Erzurum Post?’ başlıklı yazıda şu cümlelerle duyurdu:

”İletişim teknolojisinin zirve yaptığı bu dönemde gazete çıkar mı? Her şeyi ekrandan okumaya alıştık, kâğıttan gazete okuyan kaldı mı?

İnternette ne arasam buluyorum ne yapayım gazeteyi? İlk anda reddedilemeyecek, kafa yormadan cevaplanacak sorular değil bunlar Ama biz tam tersini düşünüyoruz!

Evet, son 10-15 yılda gazeteler çok kan kaybetti. Hem Erzurum’da hem Türkiye’de Buna karşın, kaliteli içeriği olanlar ve dijital teknolojiye ayak uyduranlar öne çıktı, ayakta kaldı, eskiye göre çok daha güçlendi. İşte, Erzurum Post, tam da bunu yapmak için yola çıkıyor.

Türkiye’nin doğusundaki Erzurum’a, Dünyanın batısındaki gazetelerin standartlarında haftalık bir gazetenin yayınlanabileceğini kanıtlamak için Eskisi gibi hafta boyunca ailecek, doya doya gazete sayfalarını çevirme keyfini, Erzurum’a yeniden tattırmak için yola çıkıyoruz Aynı kaliteli içeriği 7 gün 24 saat dijital cihazlardan dünyanın neresinde olurlarsa olsun tüm Erzurumlulara ulaştırabilmek için yola çıkıyoruz.

Erzurum’un alanında en saygın, en bilgili isimleriyle ekonomiyi, politikayı, tarihi, bilimi, sporu, kültür ve sanatı; yani hem ihtiyacınız olan bilgiyi hem de hayatın keyifli yanlarını sizlerle buluşturmak için yola çıkıyoruz.

Siyasetin nabzı, ayrıntılı haber dosyaları, olayların görünen kaba yüzü değil, görünmeyen detayları, bu kadim kentin yaşanmışlıkları, farklılıkları, gelecek hayalleri ve daha neler neler Artık her hafta Erzurum Post’ta olacak. Biz Erzurum’un havasını değiştirmeye, umutlarını tazelemeye geldik. Üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Erzurum’un ‘yeni nesil haber, eski nesil gazete’ sloganıyla karşınızdayız!‘’ (Erzurum Ajans)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.