Dolar 32,3753
Euro 35,0555
Altın 2.326,55
BİST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

BAYAN AZİZOĞLU, SÖĞÜTLÜ’DE EV EV DOLAŞTI, DERT DİNLEDİ

BAYAN AZİZOĞLU, SÖĞÜTLÜ’DE EV EV DOLAŞTI, DERT DİNLEDİ
6 Ekim 2017 18:15

VALİ Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Aziziye ilçesine bağlı Söğütlü Köyü’nü ziyaret ederek, kadınların sorunlarını dinledi.

Köyün evlerini tek tek dolaşan Nilgün Azizoğlu,  kadınlarla sohbet ederek,  sıkıntıları ilgili kurumların yetkililerine iletti. Bayanlardan yoğun ilgi gören Azizoğlu, bol bol sohbet ederken, çocuklara da kitap dağıttı.

Nilgün Azizoğlu, ayrıca Söğütlü Mahallesi Muhtarı Ali Yemsel’den köyün sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Köy Muhtarı Yemsel, “Köyümüzde ilk defa bir vali eşi gördük, çok da mutlu olduk. Köyümüzün kadın ve kızları ile yakından ilgilenen, onların sorunlarını dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan Sayın Nilgün Azizoğlu Hanımefendiye teşekkür ediyorum. Devleti her alanda yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Söğütlü Köyü’nü ziyaretinde Nilgün Azizoğlu’na Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu’nun eşi Songül Topsakaloğlu,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aziziye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gül Genç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü görevlileri eşlik etti.

Nilgün Azizoğlu, ziyaret sırasında kadınlara ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.