Dolar 32,4884
Euro 34,7733
Altın 2.491,83
BİST 9.506,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BB ERZURUMSPOR’DA SKANDALLARIN SONU GELLİYOR

BB ERZURUMSPOR’DA SKANDALLARIN SONU GELLİYOR
4 Nisan 2017 07:33

BB ERZURUMSPOR’da, Pendik maçı sonrası istifa eden Ahmet Yıldırım’ın yerine, “jet hızıyla” Mustafa Kemal Kılıç getirildi.

Kimdi Mustafa Kemal Kılıç?

Ne özelliği vardı da BB Erzurumspor’un “sırat köprüsü”nden geçtiği bir dönemde takımın başına getirilmişti?

Herkes bu soruların cevabını merak ederken, “ilk sınav” başarısızlıkla sonuçlandı ve BB Erzurumspor, bu kritik dönemde iki önemli puanı İstanbul’da, Anadolu Üsküdar karşısında kaybetti.

Ancak, asıl bomba bu maçla birlikte yaşandı ve büyük bir skandal gün ışığına çıktı.

Gazeteci Naci Ergen, hiç kimsenin bilmediği o skandalı, ayrıntıları ile yazdı.

İŞTE O YAZI!

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’da, Kulüp Başkanı Ali Demirhanın işlerine akıl sır ermiyor!

Kulübün bir yönetim kurulu olmasına rağmen, kendi bildiğini okuyan ve kimseyi kaale bile almayan Demirhan’ın son bombası ise Ahmet Yıldırım’ın yerine takımın başına getirdiği Teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç oldu!

Geçtiğimiz sezon kongre öncesi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 7 ay hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor eski Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yönetimine alarak, cezasını tamamlamasına yardımcı(!) olan Başkan Demirhan, bu kez de teknik direktör tercihinde bir büyük skandala daha imza attı.
Pendikspor maçı sonrası, teknik direktör Ahmet Yıldırım ile yollarını ayıran Başkan Demirhan, yönetim kurulunu toplamadan, görüş alışverişinde bulunmadan, apar topar İstanbul’a döndü.

Bazı menajerler aracılığı ile hemen teknik direktör arayışına giren çok bilmiş Başkan, hiçbir şeyi araştırmadan, bilmeden Mustafa Kemal Kılıç ile masaya oturdu ve anlaşma sağladı.

Erzurum’a gelerek kulüp tesislerini gezen ve hemen kolları sıvayan Kemal Kılıç, takımı Anadolu Üsküdar maçına hazırladı.

Buraya kadar her şey normaldi.

Takiii maç günü gelip çattığında skandal ortaya çıktı.

Evet, takım maça çıktı ama teknik direktör Kemal Kılıç, ne soyunma odasına girebildi, ne de yedek kulübesinde takımın başında oldu!

Neden mi?

İşte size cevabı:

“PFDK, ŞANLIURFASPOR Kulübü teknik sorumlusu MUSTAFA KEMAL KILIÇ’ın, rakip takım mensuplarına yönelik ihraç öncesi ve sonrası hakaretleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir!!!”

Bu açıklama, Futbol Federasyonu’na ait.

Anlayacağınız, son görevyaptığı Şanlıurfaspor’da ceza alan Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, bu cezalarından dolayı BB Erzurumspor’da ne soyunma odasına girebildi ve ne de Anadolu Üsküdar maçında yedek kulübesinde yerini alamadı.

Üstelik yeni teknik direktör, hafta sonu oynanacak olan Hacettepe ve bir sonraki hafta oynanacak Keçiörengücü maçlarında da ne soyunma odasına girebilicek ve ne de yedek kulübesinde yer alamayacak.

Bu sezon kendi başına buyruk işler yapan ve menajer Metin Korkmaz ile ortak hareket ederek, gerek takviye transferlerinde ve gerekse teknik direktör seçiminde skandala yol açan Başkan Demirhan’ın bu cezadan haberinin olup-olmadığını bilmiyoruz. Ama yöneticilerin bilmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Buradan Başkan Demirhan’a soruyorum:

“Acaba soyunma odasına giremeyen ve maçlarda yedek kulübesinde takımın başında olamayan bir teknik direktörden ne fayda sağlayabilirsiniz?

Ligde henüz hiçbir şey bitmemişken, neden Kemal Kılıç tercihi yaptınız da cezalı bir teknik direktörü takımın başına getirdiniz?

Acaba cezalı bir teknik direktör ile anlaşırken (Belli ki, Kemal Kılıç kendini iyi yutturmuş), Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile görüştünüz mü?

Mehmet Sekmen’in bu skandal anlaşmadan haberi var mıydı?

Ayrıca teknik direktör arayışları esnasında, neden yönetim kurulu üyelerine hiçbir şey danışmadınız?

Uğur Yürekseven’in istifasına neden ses çıkarmadınız?

Yönetim kurulundaki üyelerin neden hiçbir şeyden haberleri olmadı ve olmuyor?

Sayın Demirhan, soruyorum size:

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü, ceza tamamlama yeri mi?

İbrahim Hacıosmanoğlu’na geçtiğiniz kıyağı, şimdi de Kemal Kılıç’a mı yapıyorsunuz?

Sayın Demirhan; hatalarınız yüzünden koca bir sezon takımın peşinden koşan binlerce Erzurumlu’ya yazık, günah değil mi?

Size inanıp, size güvenen ve hatalarınızı görmezden gelerek, karşılıksız desteği sürekli veren Başkan Mehmet Sekmen’e bunu mu yapmanız lazımdı?

Türkiye de cezası olmayan başka hocalar yokmuydu?.

“Deveye, neren eğri” diye sormuşlar…

Cevabını hepimiz biliyoruz!

Yorum kamuoynunun…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.