Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

BİN HABER’E BİR İLGİNÇ İLAVE DAHA!

BİN HABER’E BİR İLGİNÇ İLAVE DAHA!
24 Kasım 2018 19:05 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2018 20:17

MESLEKTE 41 yılı geride bıraktıktan sonra emekliye ayrılan ve yaşadığı, haberleştirdiği ilginç olayları; kaleme aldığı “Bir Ömür, Bin Haber” kitabında toplayan Kadir Sabuncuoğlu, BB Erzurumspor’u, dümenin başına çektikten sonra “yenilmez armada” haline getiren Şifo Mehmet’i (Özdilek) Antalya maçından sonra kutladı.

Rönesans Yayınları’ndan çıkan ve piyasaya sürüldükten sonra hayli ilgi gören kitabını imzalayarak Şifo Mehmet’e “galibiyet teşekkürü” diyerek hediye eden Kadir Sabuncuoğlu, kendisini aldığı başarılı sonuçlardan dolayı ayrıca kutladı.

BB Erzurumspor forması giyen futbolculara, Şifo Mehmet ile birlikte büyük bir özgüven geldiğini belirten Sabuncuoğlu, “Şifo, Erzurum’a uğurlu geldi. 6 maçta 3 galibiyet, üç beraberlik alındı. Bunlar müthiş sonuçlar. Artık Mavi-Beyazlı ekip Süper Lig’in en korkulan ekiplerinden birisi oldu. Son Antalya galibiyeti ile birlikte BB Erzurumspor, başarısını iyice perçinledi. Alınan güzel sonuçlar ben dahil tüm taraftarın göğsünü kabartıyor” dedi.

Futbolculuk dönemi dahil, teknik adamlık kariyerinde ilk defa bir kitabın “galibiyet teşekkürü” olarak kendisine takdim edildiğini belirten Mehmet Hoca, bu jestinden dolayı Kadir Sabuncuoğlu’na teşekkür etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.