Dolar 32,4729
Euro 34,9500
Altın 2.436,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 22°C

BİNGÖL: SANKİ AĞABEYİMİ KAYBETTİM

BİNGÖL: SANKİ AĞABEYİMİ KAYBETTİM
31 Ekim 2020 12:47

 

BİR zamanlar ülke yönetiminde ciddi söz sahibi olan, genç yaşında bakanlıklar yapan, önemli mevkilerde yer alan Anavatan Partisi eski Genel Başkanı ve Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın ölüm haberi ile en çok sarsılan insanların başında gelen DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, yayınladığı mesajında, “Yaklaşık iki ay kadar önce ağabeyimi kaybetmiştim. Mesut Bey’in ölüm haberi bana en az ağabeyim acısı büyüklüğünde bir hüznü yaşattı. Türkiye önemli bir devlet adamını kaybetti, hepimizin başı sağolsun” ifadesini kullandı.

Anavatan Partisi’nin iktidarda, Mesut Yılmaz’ın da Başbakan olarak görev yaptığı yıllarda, kendisiyle Erzurum İl Başkanı olarak yakın diyalog içinde olan Vahit Bingöl, “Birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum, beraber çalışma mutluluğuna eriştiğim bir güzel, bir donanımlı, bir dost canlısı insanı kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü yaşıyorum” açıklaması yaptı.

KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Şimdilerde DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı olarak görev yapan A. Vahit Bingöl, sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmede görüşlerini şöyle dile getirdi:

“- İl başkanlığını ve merkez karar üyeliğini yapmaktan, birlikte çalışmaktan onur duyduğum kendisinden çok şey öğrendiğim, ülkemizin yetiştirdiği önemli bir devlet adamını ‘büyük bir demokrat insanı’ kaybettik, acımız büyük. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.

DUALARIMDAN EKSİK ETMEYECEĞİM

Gördüğü saygıyı hak eden ender bir insan, demokrasi ilkelerini iliklerine kadar özümsemiş, çalışma arkadaşlarına kendisi kadar söz hakkı tanıyan, eleştirilere kulak veren, ortaya atılan farklı görüşlere saygı gösteren bir devlet adamıydı. Kendisini öyle bildim, öyle gördüm ve öyle tanıdım. Her canlı ölümü tadacak, vakit saat geldi mi hak tecelli edecektir. Gün geldi vakit doldu. Vefat haberiyle içim acıdı. İki ay kadar önce çok sevdiğim ağabeyimi kaybetmiştim. O gün yaşadığım acıya benzer bir acıyı da şimdi hissettim. Kendisine Cenab-ı Allah’tan mağfiret diliyorum. Mekanın cennet olsun. Yaşadığım sürece dualarımdan eksik etmeyecek, ölene kadar kendisini yad edeceğim.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.