Dolar 32,3281
Euro 35,0599
Altın 2.296,43
BİST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BİNGÖL’ÜN HIZINA YETİŞİLMİYOR

BİNGÖL’ÜN HIZINA YETİŞİLMİYOR
12 Eylül 2020 14:52 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2020 14:59

DEMOKRASİ ve Atılım Partisi (DEVA) Erzurum Kurucu il Başkanı olarak atandıktan hemen sonra, vakit kaybetmeden teşkilatlanma çalışmaları başlatan Vahit Bingöl, hız kesmiyor.

İlçe kongrelerini bir an önce tamamlamaya gayret eden Başkan Bingöl’ün amacı Genel Başkan Ali Babacan’ı Erzurum’a getirerek partisinde bir ilke daha imza atmak.

DEVA Partisi’nde “ilk ilçe kongresini yapan il başkanı” olarak anılan Vahit Bingöl, bu defa da Erzurum il Kongresi’ne Genel Başkan Ali Babacan’ı getirterek farkındalık oluşturmaya çalışacak. Bunun için ilçe kongrelerini bir an önce  tamamlamak istediğini belirten Başkan Bingöl, Horasan, Karayazı ve Köprüköy’e çıkartma yaptı.

BİRLİK MESAJLARI VERİYOR

Yaşanan sıkıntılı pandemi sürecine rağmen, vakandaşın kongrelere ilgi gösterdiğini, bu ilginin de kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Bingöl, kongrelerde yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları veriyor.

İlçe kongrelerinde yaptığı konuşmalarda iktidarın uyguladığı sosyal ve ekonomik politikalara eleştiri getiren Başkan Bingöl, yaklaşık 20 yıldan beri Horasan’ın Ak Parti tarafından yönetildiğini hatırlattı, bir zamanlar hayvancılık merkezi olan Horasan’ın bu özelliğini kaybettiğini belirtti.

ERZURUM’UN SORUNLARINI ANLATIYOR

Erzurum’un ilçeleriyle birlikte göç veren bir şehir olduğunu, kuzey ilçelerinde çoğu köyün bu nedenle tamamen boşaldığını, okullarda okuyacak öğrenci, camilerde namaz kılacak cemaat kalmadığını, ilçelerde esnafın siftahsız dükkanını kapatır hale geldiğini belirten Bingöl, yapılacak ilk seçimde DEVA’nın ciddi çıkış yapacağına inandığını bildirdi.

Devlet tarafından verilen hibelerden Erzurum’un ilçelerinin hakkıyla yararlanamadığını, yararlandırılmadığını belirten Bingöl, işbaşına geldiklerinde Horasan’ı eski parlak günlerine kavuşturmak için çabalayacağı sözünü verdi.

DEVA Partisi’nde yarın da (pazar) Tekman İlçe kongresi yapılacak. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.